Mišo Perak
Typography

Cijenjeni posjetitelji Posavina.org portala. Želimo vas ukratko informirati da je portal od danas bogatiji za još jednu novu snagu i vrijednu suradnicu, časnu sestru Augustinu Barišić, Klanjateljicu Krvi Kristove koja je na službi u društvu katoličkih medicinskih sestara u Zagrebu.

sestra augustina 720 643

Dugi niz godina pruža sestrinsku i medicinsku pomoć onima koji su prikovani uz bolnički krevet i svojim radom  pokazuje kako se poštiva ljudski život, staraca i teških bolesnika.

Za Posavina.org portal počela je pisati početkom srpnja 2015. godine i bit će stalna suradnica koja će s nama dijeliti razne meditacije. A meditacije će imat poruku i poticaj na pozitivno razmišljanje kroz različite situacije i prispodobe s naznakom kako se meditacija ne može nikad opisati. Svaki pokušaj opisivanja meditacije je i njezin falsifikat. A smisao i svrha meditacije je da ona bude poticaj na meditativno razmišljanje te nakon čitanja, trebali bi biti bar malo bolji nego smo bili!

Stoga, dragi čitatelji, navratite, zastanite, pročitajte nešto, za sebe uzmite i u djelo provedite ono što vam se u trenutku čini kao hrana za duh i dušu.

Uredništvo Posavina.org portala se od srca zahvaljuje našoj novoj suradnici na prihvaćenom pozivu i želimo joj dobrodošlicu u ovu veliku obitelj koja se zove Posavina.org, a Vama dragi posjetitelji želimo još više zadovoljstva čitajući njene iznimno zanimljive tekstove kao i surfajući ovim portalom.

Uredništvo{jathumbnail off}