Modriča
Typography

MODRIČA - U subotu 13.prosinca 2014. u obiteljskoj kući u Drinskoj ulici u Modriči dogodio se stravičan slučaj. Lokalna policija saopćila da se slučaj dogodio oko 12.45 sati kada je unuk pronašao mrtvo tijelo svoje bake Mare (64) nakon čega je počinitelj i supružnik Jovo Nišić (72) sam otišao u policiju i prijavio se.

modrica kuce

Arhivski snimak

“Nakon što se Nišić predao, policija je izašla na lice mjesta i obavila uviđaj. Izuzeti su tragovi iz kuće, a ubistvo je najvjerojatnije počinio golim rukama, jer su vidljivi tragovi na vratu”.

Susjedi obitelji Nišića i jučer su bili u šoku i nevjerici zbog ovog što se dogodilo. Vjeruju da je razlog ubistva najvjerojatnije loš obitelji odnos između dvoje supružnika. Susjedi navode kako su na dan ubistva vidjeli Jovu kako pognute glave ide nekuda pješice.

“Vidio sam taj dan Jovu, nije izgledao dobro, pomislio sam da se opet nešto razbolio. Ušao sam u kuću, i u isti tren začuo plač njihovog unuka. Prvo smo pomislio da su nešto galamili na njega, ali kada je dječak izašao iz kuće, vidjeli smo da je u šoku”, kazao je njihov prvi susjed koji želi ostati anoniman.

Kako se doznaje, Mara je bila psihički nestabilna osoba te je svakodnevno galamila i psovala kako na svog muža tako i na unuka.

“ Jovo je se često žalio susjedima kako mu je teško, jer se supruga Mara stalno svađa i galami. Zbog tih razmirica i sin nam je otišao iz kuće, ali je svoje dijete ostavljao kod nas da ga čuvamo kazao Jovo koji boluje od dijabetesa ”.

Susjedi kažu kako su zadnji puta vidjeli Maru u subotu ujutro dok je prala prozore na obiteljskoj kući.
“Tada je sve izgledalo normalno i nitko nije mogao naslutiti da će se ovo dogoditi, jer su prema svima nama bili ljubazni i korektni”, kazali su najbliži susjedi. Oboje su bili umirovljenici koji su ranije napravili lijepu obiteljsku kuću i nisu imali većih financijskih problema.

Po nalogu tužioca, tijelo ubijene žene prevezeno je u Opću bolnicu u Doboju, gdje će se izvršiti obdukcija i utvrditi  pravi uzroci smrti.

Redakcijsko izvješće{jathumbnail off}