BiH-Hrvatska-Svijet
Typography

Bihać, 22.12.2017. – Posjetom pedijatriji Kantonalne bolnice Dr. Irfan Ljubijankić u Bihaću, te prigodnim poklonima za najmlađe, medvjedić Lino završio je svoju prednovogodišnju turneju posjete pedijatrijama devet bolnica diljem BiH. Osim pedijatrija, Lino je ove godine posjetio i djecu bez roditeljskog staranja u Domu „Rada Vranješević“ u Banjaluci, SOS Dječije selo u Sarajevu i Majčino selo u Međugorju.

„Najveća nagrada za rad i trud koji ulažemo tijekom godine dolazi nam na kraju godine. To su osmjesi mališana koji borave na pedijatrijama tijekom blagdana. Naša je želja da ubrzo opet budu zdravi i sretni u svojim domovima, a ovakvim i sličnim aktivnostima nastojimo obogatiti zabavni sadržaj koji se pedijatrije trude osigurati za njih. Medvjediću Linu se uvijek obraduju, žele ga zagrliti, igrati se sa njim, a pokloni koje im on donese prekrate im vrijeme koje su primorani provesti ovdje. Podravka u BiH želi uzvratiti zahvalnost i ljubav zajednici u kojoj posluje dugi niz godina, te nastojati omogućiti podršku svoj djeci, naročito tijekom blagdana“, istaknula je Mila Zovko, direktorica marketinga Podravke u BiH.

pedijatrija bihac

Sa svakim novim danom, osim brige o zdravlju najmlađih, pedijatrijski odjeli nastoje djeci ublažiti strah od boravka u bolnici i učiniti ga što ljepšim, ali i roditeljima pružiti sigurnost i oslonac.

Medvjedić Lino je u prethodnom periodu posjetio devet pedijatrija bolnica diljem BiH: u Istočnom Sarajevu, Sarajevu, Zenici, Mostaru, Tuzli, Bijeljini, Banjaluci i Bihaću. Osim pedijatrijskih odjela, Lino je podijelio poklone i posjetio djecu bez roditeljskog staranja u Majčinom selu u Međugorju, u SOS Dječijem selu i domu „Rada Vranješević“ u Banjaluci.

 

Kontakt za više infomacija:

Majda Balić, Prime Communications, 063 289 103, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Prime Communications je ovlaštena PR agencija kompanije Podravka za tržište BiH