G. Dubica
Typography

niko simica mandicGORNJA DUBICA-Doživjeti zlatni pir u zdravlju u veselju sa svojom djecom san je svakoga bračnog para. Svoj zlatni jubilej, pedesetu obljetnicu crkvenog braka, proslavili su Jure i Šimica Mandić iz Gornje Dubice.

Izrekli su vječno „da“ jedno drugom 21.11. 1962. pred tadašnjim župnikom fra Josipom Čajom u crkvi svetog Josipa u Gornjoj Dubici. Svjedoci odnosno kumovi su bili Ivan Grgić i Nikola Domazet.

Juri i Šimici na njihovom zajedničkom putovanju rodilo se osmero djece, a djeca su podarila dosta unučadi i jedno čak praunuče. U njihovu životu, kao i u životu svakog čovjeka, bilo je teških trenutaka, ali ljubav, razumijevanje i vjernost nadvladali su sve poteškoće koje je pred njih postavljao život proteklih pedeset godina, što je svakako razlog za čestitku.

Za uspješan brak potrebno je puno ljubavi, poštovanja, razumijevanja, povjerenja, popuštanja i odanosti, što su Jure i Šimica imali. Zajedno su podigli djecu, stvorili dom i zajedno danas rade većinu kućanskih poslova. Cijeli svoj život žive u kršćanskom duhu i žive za svoju obitelj.

Obitelj je blago koje treba samo znati sačuvati i cijeniti. Želimo im još mnogo godina zajedničkog života u zdravlju, sreći i blagostanju. Mir vama!