Garevac
Typography

Nakon dvije pandemijske godine MZ Garevac ponovo organizira svoju veliku, treću po redu mjesnu manifestaciju to jest feštu ili garevačko sjelo. Fešta će se održati 23.07.2022. od 19 sati na platou ispred garevačkog Doma mladih gdje će biti postavljen šator od 1000 sjedećih mjesta.

PLAKAT1

Tu večer na pozornici nastupaju dvije glazbe: vrlo popularni "RIO BAND" te izvorna grupa "Dukat i odjek" - IVICA I ŠIMO uz pratnju!

GIP u suradnji s MZ Garevac te nekoliko pojedinaca koje je okupio zajednički cilj iz ljubavi prema rodnome kraju i Garevcu uz garevačku feštu organiziraju i susret triju generacija Garevljana i to s godištem 1964., 1965., 1966. jer kako kažu to su bile najbrojnije generacije Garevljana koje su paralelno punile klupe i po četiri razreda Osnovne škole.

Sama ideja o ovom susretu rodila se na garevačkoj fešti koja se organizirala po drugi puta u Garevcu u nedjelju 21.07.2019. godine s mnoštvom Garevljana i prijatelja Garevca, dobrom muzikom, jelom i pićem te emocijama koje su pojedine Garevljane natjerale da razmisle o tome.genracija garevljana1

Isto tako vas obavještavamo da je ove 2022. godine 70 obljetnica od osnivanja NK Mladost iz Garevca te u sklopu ove mjesne manifestacije MZ Garevac organizira i susret nekadašnjih nogometaša, njihovih obitelji i potomaka kao i nekadašnjih članova i navijača te simpatizera kluba kako bi tu obljetnicu dostojanstveno i zajednički proslavili te večeri u Garevcu.

Nakon pune tri godine MZ Garevac vas ponovo poziva da dođete u svoj Zavičaj i rodni Garevac kako bismo se sastali, družili, veselili i zajednički zabavljali.

Za sve sudionike te večeri uz dobru glazbu, zabavu i druženje osigurana je i besplatna večera, jelo i piće kao i atrakcija pečenog vola na ražnju kojeg će donirati gore navedene generacije Garevljana!

publika3

Svi ste dobro došli!

Za Posavinu.org piše: Mišo Perak