Hrvatska
Typography

Našu (odžačku) predstavnicu u glazbenom šou HRT-The Voice Ružu Janjiš, samo jedan korak dijeli do glazbene zvijezde. U subotu  16.04.2016. Ruža će nastupiti u polufinalu spomenutog šou-a, a za plasman u finale neophodna joj i potpora glasača.

Stoga ovim putem apeliramo i molimo sve one koji posjeduju brojeve hrvatskih tele operatera da svojim glasom pomognu našu Ružu, jer ona to svojom interpretacijom, karakterom i božanskim glasom doista i zaslužuje...

Ruža Janjiš ima 28 godina i rodom je iz Bosanske Posavine, zemlje heroja i katoličke vjere. Od ranog djetinjstva pjeva, a sada već pomalo i sklada, i nada se da će u showu The Voice doći do finala i tako upaliti glazbeno svjetlo svome sadašnjem gradu Osijeku.

Ruža je već s  11 godina počela nastupati na festivalu Djeca pjevaju hitove, a trenutno pjeva u osječkom bendu Babylon i ima akustični duo The Brown Bunny. U suradnji s Gordanom Budimir koja piše tekstove i daje Ruži veliku potporu pri skladanju.
 
Zanimljivo je da se Ruža sama putem prijavnice prijavila na The Voice bez nagovora drugih niti planski! The Voice joj se činio kao idealna odskočna daska za njene pjesme koje uskoro planira snimati. Međutim, Ruža Janjiš ipak priznaje da prilikom popunjavala prijavnice, nije ni sanjala da ću odskočiti ovako visoko, dok već sada može kazati joj je dolazak na The Voice najbolji potez u životu.ruza janjis1

Za nastup na audiciji Ruža se odlučila za prilično zahtjevnu pjesmu “You Shook Me All Night Long” grupe AC/DC  jer kaže tko ne riskira taj i ne profitira!

Ruža ističe kako joj je AC/DC jedan od najdražih bendova i sa svojom grupom Babylon često izvodi pjesmu “You Shook Me All Night Long”. Jednostavno Ruža voli pjevati tu pjesmu, a i publika je još više obožava. Tako da  nije moglo bolje ispasti, a s tom pjesmom je okrenula sva četiri mentora.

Na audiciji Je Ruža za mentoricu, izabrala Indiru i kaže da nije ni najmanje pogriješila, jer je došla u najbolji tim za koji vjeruje da će joj pomoći da u subotu 16.04.2016. zablista na pozornici The Voicea.
 
Inače tim, osim Indire, čine još i Daria Hodnik Marinković te Branimir Mihaljević, koji s njima rade 24 sata na dan i uvijek su uz njih. Također treba napomenuti da su Ružine cure, Lucija i Eni, odlični su vokali i još bolje osobe.

Ruža ističe kako u showu radi vrhunska produkcija HRT-a i najbolji glazbenici i da je tu stekla dragocjena poznanstva koja će joj svakako trebati za dalji rad bez obzira na ishod u showu, Ruža će snimati pjesme i baviti se glazbom uz želju da promjene svijet nabolje i  pomaže drugima.

Redakcija portala

Ružin prijašnji nastup u glazbenom šou HRT-The Voice možete pogledati na ovom videu.