LDF plesni klub Odžak
Typography

Sportski plesni centar LDF sa svojim klubovima iz Novog Travnika, Kiseljaka, Livna, Odžaka, Žepča, Jajca i Viteza i preko 200 natjecatelja u mnogobrojnim plesnim stilovima od street dance-a, hip-hop-a,  free style-a, show dance-a, jazz dance-a, latina,open-a, sudjelovao je do sada na definitivno najvećem plesnom natjecanju u povijesti plesnih turnira u regiji.


Plesni turnir pod nazivom International Dance Open Zagreb 2017, okupio je impozantnih 5000 plesača, 400 plesnih organizacija iz 27 država širom svijeta, koje se održalo pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarević.1

Naši plesni klubovi ostvarili su u jakim konkurencijama sjajne plasmane osvojivši: 15 prvih mjesta, četiri druga mjesta, dva treća mjesta ,dva sedma mjesta i dva osma mjesta.

Moramo istaknuti i našeg plesnog suca Dejana Brkića, koji je sa kolegicom Natašom Jekić, prestavljao Bosnu i Hercegovinu u paleti mađunarodnih plesnih sudaca turnira.

Ono što nas je najviše dojmilo i sve LDF-ovce obradovalo je da smo kao savez klubova LDF širom BiH, dobili najveće priznanje od organizatora turnira Bambi Kids Zagreb, kao najmasovniji i jedan od najuspješnijih klubova turnira.

Svoj djeci, sponzorima, roditeljima koji su prepoznali ovu vrijednu LDF priču koja traje 22 godine upućujemo iskrene čestitke, uz želju, da završno plesno natjecanje plesnih organizacija u regiji, koje održavamo u Vitezu u gradskoj sportskoj dvorani 17.6.,održimo još uspješnije i sa rekordnim brojem sudionika.

Upravni odbor sportskog plesnog centra LDF u BiH