Mišo Perak
Typography

ruzica milicevicCijenjeni posjetitelji Posavina.org portala. Želimo vas ukratko informirati da je ovaj portala od danas bogatiji za još jednu novu snagu i vrijednu suradnicu. Mag. Ružica Kopačević - Miličević je majka troje djece. Rođena je u Donjem Svilaju.

Studij sociologije je  završila na fakultetu političkih nauka i znanosti u Sarajevu. 13. travnja 1992. radi rata je napustila  Sarajevo i  otišla za Austriju u grad Bad Ischl, gdje još uvijek živi. Radi kao voditeljica ureda za integraciju. Isto tako je i voditeljica seminara i radionica za odrasle i omladinu na temu rasizma,  multikulturalizma, diskriminacije, migracije i integracije.

Osnivač je i voditeljica  platforme za međureligijski dijalog, na komunalnom  nivou. Pisanjem se bavi od svoje osnovne škole. Do Domovinskog rata je isljučivo pisala poeziju, dok se zadnjih godina više preusmjerila na prozu. Osim pisanja, bavi se autodidaktičkim slikanjem-crtanjem i iza sebe ima dvadesetak samostalnih izložbi.

Našu dopisnicu zanimaju sve teme, koje su vezane za manjine, mehanizme manipulacije, neovisno dali dolaze od države, religijskih institucija, medija ili pojedinaca. Granica i život na granici, su ključne teme njenih razmišljanja! Kako u geografskom, tako u metafizičkom smislu i kontekstu.

Stoga se od srca zahvaljujemo našoj novoj suradnici na prihvaćenom pozivu i želimo dobrodošlicu u ovu veliku obitelj koja se zove posavksi portal koji misli drugačije, a Vama dragi posjetitelji želimo još više zadovoljstva čitajući njene poezije i proze te surfajući našim portalom.

 Mišo Perak