Mišo Perak
Typography

Garevac -  U četvrtak 18. ožujka 2021. oko 12.00 sati se na magistralnoj cesti Modriča - Šamac u Garevcu kod nekadašnjeg restorana „Bobovac“ dogodila  teška prometna nezgoda u kojoj su sudjelovala dva automobila, Mercedes i VW Šaran. U sudaru su povrijeđena tri lica. Lakše su povrijeđeni vozači obadva automobila Denis. P(28) i Obrad K (57) oba iz Modriče a teže je povrijeđen Denisov suvozač Sinbad D.(20) iz Odžaka koji je prebačen na liječenje u dobojsku bolnicu Sv. Luka apostol.

prometna garevac

Iz još neutvrđenih razloga došlo je do frontalnog sudara dva automobila kojim su upravljali D.P. iz Modriče koje je upravljalo s putničkim automobilom marke „Mercedes“ i osoba inicijala O.K. iz Modriče koje je upravljalo s putničkim automobilom marke „VW Šaran”.

Prometna nezgoda se dogodila kada je vozač putničkog automobila „Mercedes“ vjerojatno prebzo krenuo s parkirališta nekadašnjeg restorana „Bobovac“ u Garevcu u smjeru Modriče i prešao na lijevu stranu prometnice te frontalno udario u putnički automobilom marke „VW Šaran” koji se kretao desnom stranom klolnika iz Modriče prema Šamcu.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča.
prometna garevac
Istog dana na području općine Modriča otuđen je putnički automobil marke „Audi A6” vlasništvo Steve S. koji je bio parkiran ispred obiteljske kuće u Gornjim Kladarima.
U tejku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „teška krađa“.

Za Posavinu.org piše Mišo Perak