Novo Selo
Typography

'UDRUGA POVRATNIKA NOVO SELO organizira promociju knjige: "NOVO SELO (Bosanski Brod) Povijest nastanka i razvoja sela i njegove župe; o Novoseljanima", autora Joze Kovačevića. Promocija će se održati u Domu Novo Selo, u subotu, 18.veljače 2017.g. sa početkom u 16:00 sati.

nov selo

Knjiga sadrži 400 stranica, tvrdog je uveza, nakladnik: Večernji list d.o.o.
Sadrži pregršt vrijednih podataka, fotografija, mapa i svega do čega je  Jozo došao kako on sam kaže: "Kao rezultat djelomično istraženih i objavljenih spoznaja o selu i njegovim ljudima, ali i rezultat mojih dugogodišnjih istraživanja, saznanja i iščitavanja povijesti Bosne, Bosanske Posavine i moga novoseljanskog zavičaja."...

Cijena knjige je 100 kn, a prema želji autora i nakladnika, najveći dio prikupljenih sredstava od prodaje bit će proslijeđen župnoj zajednici Novo Selo, što je velika humana gesta sobzirom na silan trud i vrijednost cijelog projekta.

Knjigu je moguće već sada kupiti!

Za sve informacije obratite se u inbox: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Možete je nabaviti također i osobnim kontaktom sa Jozom Kovačevićem ili Franjom Dujmićem, kao i na sam dan promocije.

Unaprijed molimo da ne tražite dostavu poštom, jer bi nam to bitno povećalo troškove.''

Molim sve koji budu u mogućnosti da se odazovu promociji knjige i svojim prisustvom uveličaju ovaj, za nas veliki kulturni događaj!

Pres Posavina.org