Novo Selo
Typography

Novo Selo CrkvaBliži se 01. srpanj 2011. godine, kada ćemo u Novom Selu dočekati drage goste, i svi skupa proslaviti stogodišnjicu postojanja novoseljanske župe. Do tada, predstoji nam za obaviti dosta posla.

Aktivnosti Odbora se odvijaju u skladu sa prioritetima i planiranim rokovima, a prema konkretnim zaduženjima pojedinih članova Odbora. Paralelno sa aktivnostima Odbora, svake subote se organiziraju i radne akcije mještana, s ciljem uređenja prostora za prihvat gostiju. Odazivom mještana nismo u potpunosti zadovoljni, pa sve zainteresirane pozivamo da se osobno uključe u aktivnosti oko organiziranja proslave našeg jubileja.
Posebno se obraćamo onima koji su 01.07.2011. spremni volontirati kao posluga skupa, da se subotom i nedjeljom prijave u N.Selu, ili pak kontakt-mailom putem administratora ovoga bloga.
Svi vi koji ste spremni financijski pomoći ovu proslavu, pored uobičajenih uplata kod župnika i u Mjesnoj zajednici, možete putem priloženih bankovnih računa izvršiti uplatu na kunski račun Zagrebačke banke PJ Slavonski Brod, ili za ostale devizne uplate, na račun župe kod UNICREDIT BANK, Poslovnica Odžak.
Ovisno o vašim mogućnostima, molimo da vaše priloge uputite do 15.06.2011. kako bi sve aktivnosti i planirani rashodi bili pravovremeno pokriveni.