Odžak
Typography

Drugi ovogodišnji Lino višebojac, projekt pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta i Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Posavske, a u organizaciji Podravke BiH i Sportskih novosti održat će se:

u petak, 17.02.2017. godine u 11:00 h
u dvorani srednje škole „Pere Zečevića“, na adresi ul. Džemala Bijedića 13, Odžak

Lino višebojac je projekt čiji je cilj potaknuti učenike osnovnih škola na bavljenje sportskim aktivnostima i razvijanje njihovih sportskih navika, te promociju školskog sporta i učeničkog stvaralaštva, a već treću godinu se održava i u osnovnim školama širom Bosne i Hercegovine.

Učenice i učenici iz osnovnih škola u dobi od 5. do 9. razreda natjecat/takmičit će se u 8 (osam) disciplina u trčanju, skoku u dalj, izvođenju slobodnih udaraca na gol, pogađanju košarkaških obruča, potezanju užeta, a pokazat će i svoje kulturno-umjetničko stvaralaštvo. Na takmičenju će biti prisutni i sportaši koji će se družiti sa učenicima, motivirajući ih na daljnje bavljenje sportom. Gosti – sportaši koji će bodriti učenike OŠ „Vladimir Nazor“ su: Zejd Džananović, Goran Dujak i Josip Jazvić.

Treća sezona Lino višebojca započela je u Tomislavgradu, a nakon Odžaka, Lino nastavlja turneju posjetama Tuzli, Posušju, Konjicu, Cazinu, Grudama, Buni, Kaknju i Prijedoru.  Majda Balić

Više informacija nalazi se u prilogu.

Kontakt za više informacija:
Dobrila Močević, Prime Communications, 063 289 106, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

lino 900