03
Wed, Jun
18 New Articles

Odžak
Typography

Nakon godišnjih odmora prostorije dječjeg vrtića u Odžaku ispunili su veseli glasovi i smjeh. U ovu pedagošku godinu „uplovilo“ je 59 mališana iz cijele općine. „Aktivni smo i ove godine, putujemo na ekskurzije, posjećujemo institucije našeg grada, a isto tako i nas posjećuju dragi kroz cijelu godinu.

Prije neki dan posjetila nas je gospođa Ana Andrić, ministrica pravosuđa u Vladi Županije Posavske i žiteljka našega grada. Kroz druženje s djecom i djelatnicima, razgovarali smo i o radu naše ustanove. Ministrica nas je ugodno iznenadila s darovima za našu djecu. Svakom djetetu je darovala kućne šlapice-papice, a dječjem vrtiću majice s logom naše ustanove za djecu i djelatnike koje koristimo kada odlazimo na izlete, u šetnje i na ekskurzije.

Ukupno je darovala 73 majice, 65 za djecu i 8 majica za djelatnike. Ovu priliku koristim da joj se zahvalim u svoje osobno ime, u ime svih djelatnika i djece - korisnika usluga dječjeg vrtića.

Darovi su nas puno razveselili i nadamo se ponovnom susretu i druženju, kazala je ravnateljica dječijeg vrtića Kata Erceg -Dujak.

 

 vrtic odzak