Odžak
Typography

Izvadak iz Izbornog programa Nade Ćulap, kandidatkinje HDZ-a BiH, za načelnika općine Odžak. Poštovani birači, do lokalnih izbora 2020. godine brojimo još par dana.

U nedjelju ćemo svojim glasovima odlučiti tko će voditi našu općinu u naredne četiri godine. Zato apeliram na sve vas da budemo odgovorni i prije svega izađemo na izbore. Samo tada svi dobijemo priliku da budemo dijelom procesa koji će odlučiti pravac kojim ćemo se kretati ubuduće.

Učinimo pravu stvar, opredijelimo se za HDZ BiH i naše kandidate za općinsko vijeće, a meni povjerite svoj glas za novu načelnicu i ja ću ga opravdati! Svoje obrazovanje, poslovne i političke kontakte koje sam stekla kroz svoj dugogodišnji rad, ću iskoristiti za dobrobit naše općine i čvršće je povezati sa svim razinama vlasti, bliskim susjedima i našom dijasporom.

Znam i mogu ostvariti poslovnu i političku suradnju, kako u Vladi ŽP, tako i u Federaciji i na razini države. Moje kolege su federalni i državni ministri, od njih ću tražiti potporu u realizaciji različitih projekata. Omogućite mi da stvorene osobne kontakte i veze iskoristimo za opće dobro naše zajednice.

izbori odzak 2020 1

U svom izbornom programu na prvo mjesto stavila sam planove za razvoj gospodarstva, kako bi se omogućila nova zapošljavanja i zasnivanje gospodarskih zona uz granični prijelaz "Svilaj". Sve to ćemo raditi u cilju zadržavanja mladih ljudi i njihovih obitelji. Otvaranjem autoceste, mosta i graničnog prijelaza prometno se uvezujemo sa Europskom Unijom. To nam otvara prilike i nudi mogućnosti. Ja znam kako time upravljati na korist zajednici.

Transparentno i odgovorno gospodarenje državnim poljoprivrednim zemljištem na dobro svih građana Općine Odžak. To je jedan je od prioriteta kojem sam težila i težit ću kroz svoje djelovanje! To vam mogu jamčiti! Općinski ustroj i administraciju poboljšati efikasnijim ustrojem općinskih službi.

Dovršavanje brojnih projekata i uređenje infrastrukture, kao što su vodovodi, kanalizacija i asfaltiranje naših cesta su mi ciljevi. To mora biti stalna zadaća buduće lokalne vlasti. Održavanje kanalskih mreža i poljskih putova, kako bi se lokalnom stanovništvu omogućila zaštita i bolji pristup posjedima, bit će nam stalni posao i briga.
Posebnu pažnju i mjesto u društvu zaslužuju naši branitelji. Potrebno je osigurati bolji društveni i socijalni položaj branitelja i njihovih obitelji. Ja sam žena i majka, razumijem i hoću našu zajednicu učiniti osjetljivom za potrebe najugroženijih. Zato ćemo zajedno razvijati programe za zaštitu roditeljstva, bolesnih i nemoćnih te osoba s posebnim potrebama.

Pojačano ćemo pomagati rad našeg Doma zdravlja. Već smo u pregovorima sa višim razinama da se pomoću projekata i redovitog priliva sredstava osigura kontinuiran i nesmetan rad ove institucije. Zadaća nam je nastaviti brigu i jačati sustav zdravstvene zaštite naših sugrađana.

I na koncu, bitna mi je izgradnja temelja za zdravu i snažnu mladost. To je ostvarivo stavljanjem školskog sporta u središte pozornosti, te davanjem potpore za aktivne sportske klubove i društva.
Uvjerena sam kako će, pametnim, mudrim i poštenim vođenjem, Odžak postati otvorena i prometno povezana općina. Lokalna zajednica poželjna za život, sa svim svojim prirodnim ljepotama i gospodarskim potencijalom.

Stoga tražim Vašu potporu u realizaciji navedenih zadaća.
Radi svega rečenog, povjerite mi Svoj glas! Samo ZAJEDNO ćemo nadmašiti postavljene ciljeve!


Na glasačkom listiću označite broj dva i dajte svoj glas
PRVOJ načelnici općine Odžak.
HDZ BiH i Nada Ćulap
Zajedno za Odžak !

 

izbori odzak 2020 2

 

izbori odzak 2020 3