Odžak
Typography

Vijeće mladih Odžak
Vjerujemo kako još uvijek veliki broj naših građana ne zna da u Odžaku postoji legalna udruga mladih koju je okupio zajednički cilj iz ljubavi prema rodnome kraju kako bi se život mladih iz odžačke općine podigao na višu razinu. Dakle riječ je o Vijeće mladih Odžak Udruzi koja je  neprofitabilna i nevladina organizacija.

vjece mladih odzak1

Početkom prosinca, točnije u ponedjeljak  05. 12. 2016. godine u prostorijama Općine Odžak održala se  Izborna skupština Vijeća mladih na kojoj je prisustvovalo 10 članova Vijeća.

Za predsjednika Vijeća mladih Odžak izabran je Ilija Filipović. Članovi Upravnog odbora su: Mato Vranjić, Franjo Pirkl, Damir Manasov, Tomislav Zečević i Mateo Crnčić.

Dok se  Nadzorni odbor sastoji se od tri člana: Dijana Vranjić, Boris Zelić i Marina Tipura.
Na Skupštini je dogovoreno da će se Vijeće zalagati za unaprjeđenje položaja mladih u svim sferama društvenog djelovanja. Ove godine će po prvi puta sudjelovati i na malom Božićnom sajmu koji će se održati od 19 do 23.12.2016. godine u Odžaku gdje će biti izložito desetak štandova s domaćim proizvodima ove općine.

Za napomenuti je da su na Izbornoj Skupštini sudjelovali i visoki gosti općine Odžak: načelnik Općine Odžak gospodin  Jakov Ivanković, ministar Gospodarstva i prostornog uređenja u Vladi Županije Posavske g. Darko Kasap, te gospodin Ivan Tolić, vijećnik ispred HDZ-a BiH.

Podržite i vi ove mlade osobe koje vole svoj kraj i iz ljubavi prema njemu ne žele ga napustiti. Oni su oni koji ne traže ne moguće, niti nečiju materijalnu pomoć, oni traže posao kako bi svojim radom i u svom gradu skrbili za sebe i svoju obitelj!

Za Posavinu.org piše Mišo Perak