13
Mon, Jul
10 New Articles

Odžak
Typography

- Poštovani stanovnici Posavskog kantona, Savez nezavisnih socijaldemokrata opštinska organizacija Odžak najoštrije osuđuje i ulaže duboko razočarenje u smišljene postupke i djela koja je učinila korumpirana i samo za lični interes pojedinaca oformljena Posavska stranka na čelu s predsjednikom iste.

Građani našeg kantona, svjedoci smo ovih dana a kao što smo o tome i ranije pisali i upozoravali da je ova ( Posavska stranka ) formirana isključivo radi zadovoljavanja potreba par pojedinaca a na uštreb prevarenih birača.

1

Uvjerili smo se da je rukovodstvo ove stranke spremno da promjeni čak i identitet odnosno da su spremni da promjene vjeru a sve u ličnu korist. Tako se desilo da je ovoga puta Elvis( Ivica ) Živković, od majke Mande iz Ugljare preko noći postao Srbin i kao takav bi trebao biti imenovan za dopredsjednika skupštine Posavskog kantona. Kada se pogledaju statistički podaci i izborni rezultati iz 2018. god. Elvis - Srbin u srpskim povratničkim mjestima Novi Grad, Donja Dubica, Gornji Svilaj Trnjak, Lepnica, Brvnik itd je dobio svega 13 glasova, od ukupno 278 koliko je osvojio.

I ako je rođen 1974. god tek 2009 se sjetio da bi trebao ići na fakultet i to čak u Gradišku( BiH). Građani našeg kantona i vi prevareni hrvatski glasači Posavske stranke, ljudska zloba i pohlepnost nema granica, dostojanstvo ovog čovjeka je ispod svakog nivoa i pitajmo se zajedno koga će Elvis Živković da predstavlja u našoj skupštini, dali vas prevarene birače Posavske stranke ili srbe sa ovih opština koji mu nisu dalin mandat i povjerenje. Njegovo bezobzirno iskrivljenje uma dokazuje i to da je krizmao sina ( postoje fotografije) što u srpskoj vjeri uopšte ne postoji. Takođe, da još napomenemo da je na izborima za Općinsko vijeće Orašja 2012. se izjasnio kao Hrvat.

Također ćemo svim medijima dostaviti i fotografije koje potkrepljuju naše navode o kupovini mandata, jer je Elvis s pozicije broj 6 ušao u skupštinu i ostale kompromitujuće fotografije, što dokazuju besramni plan Posavske stranke još od prije izbora.

3

- Pozivamo Elvisa Živkovića da se priključi SNSD- u i postane punopravni član i zaštitnik srpskih interesa, ili da uz krštenicu dokaže svoj srpski identitet, u suprotnom će se naći na meti medijskog i javnog linča. Ne želeći da uplićemo njegovu porodicu, ovog puta se duboko izvinjavamo u Elvisovo ime, svim članovima porodice Živković, na njegovoj bolesnoj i krajnje nekorektnoj igri u kojoj je uvučen zahvaljujući predsjedniku Posavske stranke. Pitamo se samo kakav će bolesni plan predsjednik ove stranke da smisli za izbore 2020.god.

Napomena: Uredništvo portala se ograđuje od ovoga sadržaja i sve odgovornosti snosi sam autor članka!

Predsjednik O.O.SNSD Odžak
Ivetić Damir

 

{jathumbnail off}

View the embedded image gallery online at:
https://posavina.org/odzak/saopstenje-za-javnost#sigProId5f83c1092a

VAŠ NOVI DOM                     Reklama
Novosagrađeni objekt Odžak
Sve informacije na mobitel:+387-63-389 128
Stan u urbanoj Vili
Sve informacije na mobitel:+387-63-389 128
Stan u urbanoj Vili
Sve informacije na mobitel:+387-63-389 128
VAŠ NOVI DOM
Sve informacije na mobitel:+387-63-389 128
VAŠ NOVI DOM
Sve informacije na mobitel:+387-63-389 128