posavina zurih baden 11Posavina u Švicarskoj! HKUD „Posavina“ Züirich-Baden, niz godina koncem listopadu organizira okupljanje i druženje posavaca. U velikoj dvorani u Schlierenu, nadomak Züirich-a, dogodila se Posavina u malom. Posavsko sijelo okupilo je oko tisuću posavljaka, najviše iz modričkog i odžačkoga kraja.

posavina zurih baden 11Posavina u Švicarskoj! HKUD „Posavina“ Cirih-Baden, niz godina koncem listopadu organizira okupljanje i druženje posavaca. U velikoj dvorani u Šlirenu, nadomak Ciriha, dogodila se Posavina u malom. Posavsko sijelo okupilo je oko tisuću posavljaka, najviše iz modričkog i odžačkoga kraja.

djeca posavineZürich-Dvorana u Schlierenu u subotu 15. listopada 2011. bila je popunjena do posljednjeg mjesta, a kao i predhodnih godina uvijek se tražilo mjesto više, što govori svima da je domaćin te večeri bilo HRVATSKO KULTURNO UMJETNIČKO DRUŠTVO „POSAVINA“ ZÜRICH-BADEN.

kud_posavina_zirih_badenPredstavljamo vam Posavsko Hrvatsko kulturno umjetničko društvo Posavina Zürich-Baden koje već petu godinu postoji i radi u Švicarskoj. Od listopada 2006. godine HKUD Posavina Zürich-Baden počinje svoj rad s malim brojem djece i mlađeg naraštaja, koji svojim trudom i radom održavaju tradiciju Bosanske Posavine.