U subotu 14.11.2020. u 68 godini života preminuo je „vitez od Odžaka“, dr.sc Anto Kovačević koji je rođen u Adi, općina Odžak, 21. ožujka 1952. godine. Bio je Hrvatski intelektualac, filozof, publicist i političar od 1989. koji se kandidirao i na izborima 2005. za predsjednika Republike Hrvatske.

HDZ BiH je jedina politička snaga, koja može štiti interese hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini. Da se povijest ne bi ponavljala, Hrvati kao najmalobrojniji narod moraju biti zajedno i ne dozvoliti da im netko drugi nameće i bira njihove predstavnike u vlasti - poruka je koja je odaslana i sa skupova održanih u Adi i Srnavi.

Kako mnogi kažu da je petak 13 u mjesecu crni petak to se obistinilo i izgledom 13. listopada 2017. godine kada su završeni radovi na lokalnoj cesti Ada-Novo Selo, u dužini oko 970 metara, a sve u sklopu projekta hitnog oporavka od poplava FERP.

Kao što vidite ova kategorija je još prazna ali to ne znači da mora tako i ostati, registrirajte se i budite dopisnik iz bilo kojega dijela svijeta.

key