15
Wed, Jul
10 New Articles

Zovik
Typography

Nedavni rezultati mladog sportskog dragulja Tomislava Lovrića tijekom današnjega dana dobili su i posebnu notu. Naime, izaslanstvo Akademije borilačkih vještina i Kluba borilačkih vještina Brčko distrikta BiH predvođeno predsjednikom Boškom Vidovićem primilo je najviše tijelo izvršne vlasti Brčko distrikta BiH: Gradonačelnik Siniša Milić sa svojim prvim suradnikom dogradonačelnikom dr. Antom Domićem.

tomislav lovric 900

Prvi ljudi Brčko distrikta BIH željeli su,m iz prve ruke, čuti što se to događalo u Ostravi i Liberecu, gdje su članovi ovog kluba dostojno i više nego uspješno prezentirali boje grada u kojemu žive.

Prijem je protekao u opuštenoj atmosferi a Gradonačelnika i njegovog zamjenika smo upoznali sa našim radom, uvjetima treniranja, financiranja, naglasio je, između ostaloga, trener Nenad Grahovac i dodao da su zvaničnici Brčko distrikta željeli čuti Program i plan rada za budući period.

Bačen je i posebni naglasak na odlazak na Svjetske igre krajem srpnja u Splitu kao i Svjetsko prvenstvo u Švicarskoj i Portugalu, kaže Grahovac i napominje da se Klub borilačkih vještina Brčko distrikta natječe u više disciplina a dobija pozivnice na sudjelovanje od raznih svjetskih organizacija koje se bave organiziranjem natjecanja i manifestacija.

Dokaz je to da su nas predstavnici svjetskih i europskih borilačkih asocijacija prepoznali kao vrijedne njihove pozornosti i suradnje, ponosno kaže predsjednik Akademije Boško Vidović neposredno nakon sastanka.

Podsjetimo i to da je Tomislav Lovrić prije tjedan dana osvojio tri srebrene i dvije brončane medalje u disciplinama Kik leight senior i MMA a u organizaciji WKU( svjetska kick boxing unija) i MAC ( svjetski komitet borilačkih vještina), i to kao predstavnik Bosne i Hercegovine.

Predstavnici Kluba borilačkih vještina, tijekom ovog sastanka pojačani svojom najvjernijom navijačicom, gospođom Slavicom Lovrić, su nagovijestili i osnivanje još jednog kluba borilačkih vještina, onog u Zoviku.

ZaPosavinu.org piše Anto Pranjkić