02
Fri, Oct
8 New Articles

Posavina
Typography

Dragi prijatelji! Hrvat sam, rodom iz Bosne i Hercegovine, točnije iz Bosanske Posavine, nezavisni sam saborski zastupnik i peti kandidat na listi HDZ-a za XI. Izbornu jedinicu -(dijaspora). U proteklih pet godina borio sam se za hrvatskoga čovjeka i njegove vrijednosti, posebno sam se zalagao za naše Hrvate u Bosanskoj Posavini i Republici Srpskoj, a kao član Odbora za Hrvate koji žive izvan Republike Hrvatske zalagao sam se i zalažem za dostojanstven odnos države prema svim našim ljudima, koji žive i u BiH, iseljeništvu i kao nacionalne manjine.

ivica odzakjpgMolim vas da u narednim danima pratite moje poruke i ako osjetite da mogu i dalje zastupati Vaše interese dajte mi vašu potporu kako bismo zajedno nastavili raditi. Kao zastupnik u Saboru imao sam otvoreno srce za svakog našeg Hrvata ma odakle dolazio.

Zalagao sam se i uspio da Hrvatima Garevca ne poruše kuće zbog izgradnje autoceste.

U narednom periodu, ako budem imao prigodu, zalagat ću se za Ivanjsku kod Prijedora, Kornicu i gdje god zatreba za tu svrhu. Hrvatima iz Peškira kod Brčkog pomogli smo da se malo bolje sagleda karentena u kojoj su se našli i da dobiju potrebnu pomoć.

U svom mandatu zalagao sam se da se Hrvatima u dijaspori dade bolja mogućnost sudjelovanja u razvitku zemlje. Kao član odbora za Hrvate izvan RH saznao sam s kakvim se problemima susreću naši sunarodnjaci kao manjine u susjednim zemljama, pogotovo u Srbiji. Unatoč činjenici da smo Srbima u Hrvatskoj dali sve, naši ljudi žive na rubu osnovnih životnih potreba.

To se mora promijeniti. Kao poduzetnik zalagao sam se bolje poticajne mjere u gospodarstvu, a kao katolik i vjernik za osnovne vrijednosti ljudskoga života i zaštite dostojanstva čovjeka. Kao realiziran čovjek u životu, jer sam sretan djed i uspješan poduzetnik nemam dlake na jeziku i istina mi je sve. Ne uvijam kad govorim i ne kalkuliran što ću reći. Nisam populist.

ivica misic 900

Ako netko dobro radi pohvalit ću ga, ako je netko loš ili zloban prozvat ću ga, ali sve dostojanstveno i ljudski. U narednom periodu moji će suradnici pisati i donositi informacije o mojim aktivnostima. Pratite nas i znajte da su to sve vaše riječi, jer sam slušajući Vas osobno govorio i govorit ću i dalje znajući da je moj narod meni sve.

Vaš Ivica

Više informacija imate na mome fejs profilu: https://www.facebook.com/ivica.misic.31542