Ovo je drugi put ovog tjedna da mi je šalica ispala iz ruke koja mi je drhtala i da sam prolio čaj. Čujem tvoj razmetljiv uzdah i vidim tvoje nervozne pokrete dok čistiš nered moje nespretnosti i gutam suze, žao mi je.

Jednog dana magarac jednog seljaka upao je u bunar. Nije bio ozlijeđen, ali nije mogao sam izaći. Stoga je životinja satima glasno rikala dok se seljak pitao što učiniti. Na kraju je seljak donio tešku odluku: došao je do zaključka da je magarac već prestar, a bunar je bio stvarno suh i treba ga zakopati.

Vrijeme je da shvatimo što su najveće vrijednosti u životu i kako ih prepoznati.
“Jednog dana otac, inače jako bogat čovjek, odlučio je povesti svog malog sina na selo s ciljem da mu pokaže kako žive siromašni ljudi. Proveli su mjesec dana kod jedne obitelji koja bi se mogla opisati kao siromašna.

Doći će dan kada ćete shvatiti da nećete imati dovoljno vremena da napravite sve o čemu ste sanjali. Probudit ćete se i shvatit ćete kako brzo prolaze dani, mjeseci i godine. Shvatit ćete da više nema što čekati. Sve što ste htjeli učiniti u životu – učinite sada. Kasnije je nego što mislite.

More Articles ...