07
Tue, Apr
15 New Articles

Ministri u Vladi Županije Posavske iz Odžaka Anes Osmanović, ministar prometa, veza i zaštite okoliša i dopredsjednik Vlade ŽP i Pero Radić, ministar pravosuđa i uprave posjetili su upravu Doma zdravlja Odžak, te novoimenovanom direktoru te institucije Ivanu Iviću uručili set medicinskih vizira za zdravstvene djelatnike.

Nakon potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma 1996. godine dozvoljen je povratak predratnog stanovništva u herojski grad Odžak. Bilo je to vrijeme sreće ali tuge. Mnogi su ga zamišljali onako kako su ga ostavili, ali su se ubrzo sreli s činjenicama onoga što ih je tada dočekalo.

Jedna od tri općine u Županije Posavskoj je općina Odžak koja obilježava osmog veljače kao Dan općine. To je zapravo datum kada je prija 24 godine nakon potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma i razgraničenja dozvoljen povratak predratnog stanovništva.

Plesači plesnog kluba LDF iz Odžaka su se vratili iz Zagreba s plesnog natjecanja Zagreb Christmas ball-a koji se održao u dvorani luksuznog hotela The Westin od 21 do 22 prosinca 2019. godine u 19.00 sati.
Naši plesači su uspješno predstavili svoj Odžak na ovom prestižnom plesnom natjecanju u organizaciji PK "Ritam" iz Zagreba.

U organizaciji fondacije Mozaik u Sarajevu je na drugi vikend u drugom mjesecu 2020. godine održana trodnevna konferencija Omladinskih Banaka pod nazivom „MOBA 2020.“ Tako im se pridružila i Omladinska banka Odžak koja je osnovana 2013. godine. Memorandum o suradnji između Fondacije Mozaik i Općine Odžak za 2019. - 2022. je potpisan prethodne godine, i tako OB Odžak nastavlja s radom i narednih godina.

Dragi čitatelji i cijenjeni posjetitelji Posavina.org portala!

Kako se godina bliži svome kraju, željeli bismo Vam izraziti zahvalnost za povjerenje koje ste poklonili našem poduzeću FELIX d.o.o iz Odžaka u ovoj protekloj 2019. godini.

More Articles ...