Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Odžak, te polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred Središnjeg spomenika poginulim braniteljima HVO-a u Odžaku je danas 8. veljače 2021. godine obilježen Dan općine Odžak.
Svečana sjednica Općinskog vijeća započela je intoniranjem himne Bosne i Hercegovine i svečane pjesme hrvatskog naroda, te minutom šutnje za sve poginule i umrle branitelje HVO-a, nakon čega se nazočnim obratio Marko Barukčić, kao najstariji vijećnik Općinskog vijeća.

ODŽAK - Utorak 02.veljače. 2021. godine općinu Odžak je posjetilo izaslanstvo Federalnog ministarstva za raseljene osobe i izbjeglice na čelu s ministrom Edinom Ramićem. S načelnicom općine Nadom Ćulap, te uz nazočnost ministra prometa, veza i zaštite okoliša i dopredsjednikom Vlade ŽP Anesom Osmanovićem, ministar za raseljene osobe i izbjeglice Edin Ramić položio je kamen temeljac stambene zgrade koja će se graditi s 20 socijalnih stanova.

Ušli smo u advent, vrijeme došašća, ljubavi, sreće i mira, vrijeme rođenja i dolska Isusa Krista. Stoga su naš sponzor Felix d.o.o iz Odžaka i njihova cvjećarna priredili širok izbor prigodnih artikala za ovo adventsko vrijeme od kojih posebno izdvajamo adventske vijence te žive božićne zvijezde.

Dragi čitatelji i cijenjeni posjetitelji Posavina.org portala!

Kako se godina bliži svome kraju, željeli bismo Vam izraziti zahvalnost za povjerenje koje ste poklonili našem poduzeću FELIX d.o.o iz Odžaka u ovoj protekloj 2020. godini.

Ministar prometa, veza i zaštite okoliša u Vladi ŽP Anes Osmanović jučer (14.10.) sa ministrima u županijskoj Vladi (Nada Ćulap, Ana Andrić i Pero Radić) i zastupnicima Skupštine Županije Posavske (Ilija Ilić i Ivo Bilušić), obišao je radove na sanaciji i rekonstrukciji regionalne prometnice (RC 464a) Odžak-Donji Svilaj u Potočanima na propustu Kačević.

More Articles ...