U proteklih više od mjesec dana organiziran je niz sportskih i kulturno-zabavnih sadržaja: kreativne radionice za djecu, nogometni i malonogometni turniri u Vojskovi, Donjem Svilaju i Novom Selu, odbojkaški turnir u Potočanima, turnir u odbojci na pijesku za žene u Odžaku, rock-koncert Vojskovi, susreti motorista u Odžaku, kazališna predstava u Centru za kulturu, te tradicionalna Večer s dijasporom u Odžaku, javili su posredstvom službene stranice općine Odžak.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zaštite okoliša, ovih dana uređene su javne zelene površine u Odžaku.

Više puta smo pisali o zavidnim uspjesima Plesnog kluba LDF Odžak pa je tako bilo u prošlu subotu 25. ožujka 2023. Godini kada se u velikoj sportskoj dvorani Mejdan u Tuzli, održao tradicionalni "Tuzla Dance fest". Ovaj veliki plesni turnir okupio je preko 750 natjecatelja iz regije.

U odžačkoj općini održana peta Biciklijada sjećanja na najteže ratne godine i stradanja u Domovinskom ratu s koje je poručeno:

Polumaratonom  Odžak - Posavska Mahala završena  tradicionalna manifestacija Dana sjećanja na sve poginule i nestale u Drugom svjetskom ratu i poraću  na području odžačke općine i Podvučjačkog kraja

Općina Odžak prigodnim je sadržajima obilježila Dan Općine 8. veljače, datum kada je Odžak po Daytonu pripao području Federacije BiH i počeo proces povratka. Program je započeo polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred Spomen obilježja za poginule branitelje 102. HVO brigade Odžak, a nastavljen održavanjem svečane sjednice Općinskoga vijeća.

More Articles ...