22
Sat, Feb
15 New Articles

U organizaciji fondacije Mozaik u Sarajevu je na drugi vikend u drugom mjesecu 2020. godine održana trodnevna konferencija Omladinskih Banaka pod nazivom „MOBA 2020.“ Tako im se pridružila i Omladinska banka Odžak koja je osnovana 2013. godine. Memorandum o suradnji između Fondacije Mozaik i Općine Odžak za 2019. - 2022. je potpisan prethodne godine, i tako OB Odžak nastavlja s radom i narednih godina.

Jedna od tri općine u Županije Posavskoj je općina Odžak koja obilježava osmog veljače kao Dan općine. To je zapravo datum kada je prija 24 godine nakon potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma i razgraničenja dozvoljen povratak predratnog stanovništva.

Plesači plesnog kluba LDF iz Odžaka su se vratili iz Zagreba s plesnog natjecanja Zagreb Christmas ball-a koji se održao u dvorani luksuznog hotela The Westin od 21 do 22 prosinca 2019. godine u 19.00 sati.
Naši plesači su uspješno predstavili svoj Odžak na ovom prestižnom plesnom natjecanju u organizaciji PK "Ritam" iz Zagreba.

U organizaciji Udruge mladih „Cvijet milosti“ te podršku lokalnog poduzeća Strolit d.o.o iz Odžaka, i ministarstva prometa, veza, turizma i zaštite okoliša Vlade Županije Posavske u četvrtak 14. studenog. 2019. godine u Odžaku na kružnom toku koji se nalazi na sjevernom ulazu iz pravca Modriče, kod zaobilazne ceste koja će se spojiti na autocestu cV podignut je vodotoranj simbol grada heroja Vukovara.

Dragi čitatelji i cijenjeni posjetitelji Posavina.org portala!

Kako se godina bliži svome kraju, željeli bismo Vam izraziti zahvalnost za povjerenje koje ste poklonili našem poduzeću FELIX d.o.o iz Odžaka u ovoj protekloj 2019. godini.

U Ministarstvu prometa, veza, turizma i zaštite okoliša ŽP, danas (07.11.) potpisan je Ugovor o izvođenju radova na sanaciji i rekonstrukciji lokalnih cesta na prostoru općine Odžak. Nakon okončanja postupka javne nabavke, ugovor je potpisan sa poduzećem „Balegem“ d.o.o. Gradačac. Vrijednost radova je 251.507,84 KM, a rok izvođenja radova je 25 radnih dana od dana uvođenja u posao.

More Articles ...