B i H
Typography

POGLEDAJTE KAKO JE PJEVAČ IZ ORAŠJA ODUŠEVIO TUZLAKE NA DOČEKU NOVE GODINE

Posavski umjetnički dragulj i nestvarno energičan Maid Hećimović, Novu godinu dočekao je u Tuzli na svom radnom mjestu – za mikrofonom i pred desetinama gostiju koji su željeli baš s njim u Grand Hotelu Tuzla zakoračiti u 2024. godinu.

Prepoznatljivi hitovi u izuzetno ekspresivnim izvedbama Maida Hećimovića u novogodišnjoj noći poprimili su potpuno novu dimenziju koja se gostima i više nego svidjela. Gosti iz različitih dijelova Bosne i Hercegovine i dijaspore koji su novu 2024. godinu dočekali u Grand Hotelu Tuzla, doslovno ne prestaju dijeliti svoje pozitivne utiske po društvenim mrežama, komplimentirajući organizacijskom timu Grand Hotela na vrhunskoj organizaciji.

„Vodili smo računa o svim detaljima. Naš tim iza sebe ima nebrojeno mnogo utakmica na domaćem terenu koje smo do sada besprijekorno realizovali. To iskustvo itekako nam je koristilo u pripremi novogodišnjeg dočeka. Odabir Maida Hećimovića za izvođača bio je, rekli bismo, logičan izbor jer dobar dio 2023. godine posvetili smo osluškivanju želja i potreba naših gostiju, saradnika i kolega koji su priželjkivali vrhunski vokal uz neopisivu energiju. I sretni smo ako smo ta očekivanja uspjeli ispuniti.“ – kazao je za naš portal direktor Grand Hotela Tuzla Dino Sakić.

Pogledajte rasplesane goste kojima Maid „nije dozvoljavao“ da sjednu:

https://www.facebook.com/GrandHotelTuzla/videos/885119503154509/

S druge strane, zadovoljstvo sjajnom saradnjom nije krio ni Maid Hećimović koji je svim gostima, tačno u ponoć zaželio dobro zdravlje, sreću i ljubav.

Večeru u četiri slijeda za sve goste pripremao je tim vrhunskih kuhara i asistenata u kuhinji, predvođen chefom Mirnesom Mujčinovićem. „Važno nam je da gosti znaju da smo pažljivo kreirali cijeli meni i birali namirnice, vodeći računa o domaćem uzgoju i podršci lokalnim privrednicima. Za onakve goste, bilo je zadovoljstvo pripremati sve specijalitete i brinuti o detaljima.“ – poručio je chef Mujčinović zahvalivši se cijelom svom timu na profesionalizmu, stručnosti i kreativnosti koja vrhunsku kuhinju i čini vrhunskom.

„Hvala svim našim gostima koji su nam još jednom poklonili povjerenje koje godinama, bezuslovno gradimo i ljubomorno čuvamo.“ – poručili su iz menadžmenta hotela, najavivši još živih svirki tokom januara, a možda na jednoj od njih opet mikrofon preuzme talentovani i sve traženiji Maid Hećimović.

 

 

grand hotel tuzla maid hecimovic 02