Lily Laum
Typography

Blagdani su pred vratima, koliko samo poruka dobijete a koliko ih treba poslati? Mislim da svi mi želimo biti drugačiji za blagdane, želimo napraviti nešto što nismo do sada jer ne znamo kako, najteže je početi, sad je prilika tu, na dohvat ruke i jednostavna, krenimo s riječima...

 cestitka 2016

Sitno brojimo, još samo nekoliko dana i krećemo biti čestitari. Sada, ovoga trenutka još ne razmišljamo ali kada dođe trenutak, što napisati kao čestitku? Neka kaže tko što hoće ali svi ih volimo dobiti. To su trenuci kada se imamo prilike javiti onima s kojima zapravo i ne znamo što bi razgovarali i kako bi ta konverzacija tekla.

Što je dobro?
Pa eto nam prilika da se krene i da pokrenemo našu malu mašineriju u glavi. pročitajte što sam uspjela sakupiti sa svih strana i odaberite si što ćete kome slati. Važno je sjetiti se u pravom trenutku i vjerujte da vam ne treba biti žao pisanja. Možete biti samo nezadovoljni ako to ne učinite. Sada je sve jednostavno, klik miša ili klik prsta na mobitelu, pa svi smo manje više prerasli pisanja tradicionalnih čestitki.
Sada je moćna tehnika iza nas, mailovi, poruke inbox, viber, whatsUp, fb, sms.... izbor je nadomak.
Na nama je da izaberemo kako i kada ćemo čestitati.

Kad anđeli upale novogodišnju svijeću...
Kad anđeli upale novogodišnju svijeću, to ti ja želim zdravlje i sreću, a tisuće zvijezda kad započnu pir, znaj da ti želim svu ljubav i mir! Sretan Božić!

Polete li anđeli...
Polete li anđeli poput ptica,dotaknu li predivan osmijeh tvoga lica, neka ponesu poruku na krilima bijelim da tebi i obitelji najsretniji Božić želim!

Saonice sreće...
U ovo blagdanskoj večeri neka ti saonice sreće donesu najljepše želje: radost, ljubav i veselje. Neka sreća i blagoslov do tebe svrate i vječno te prate. Sretan Božić!

Božićna zvijezda...
Neka Božićna zvijezda zasja u tvom srcu i ispuni ti sve želje, nade i snove, a osmijeh malog Isusa neka te prati i vodi cijelog života. Sretan Božić!

Rijetko kad čovjek osjeti...
Rijetko kad čovjek osjeti ljubav, sreću, toplinu i potrebu za bližnjima kao na Božić. Neka taj osjećaj prati tebe i tvoje kroz cijelu godinu! Sretan Božić!
 
Radost i veselje...
Radost u srcu, u duši veselje, osmijeh na licu to su naše želje. Pored sebe da imate drage Vam ljude i da Vam ovaj Božić jako sretan bude.

Isus nam je danas došao na dar...
Neka sa osmijehom i pjesmom započne dan, jer Isus nam je danas došao na dar. Mir i veselje neka ispune ti dom, a ljubav neka caruje u srcu tvom.

Badnji dan...
Noćas usnih divan san s mirom slavi Badnji dan. Neka ti radost kroz dom teče s mirom slavi Badnje večer. Neka ti srećom dom zablista na rođenje sina Krista.
 
Ovaj Božić ima...
Ljubav i radost, nježnost i blagost, sreća i vedrina, osmijeh i toplina, neka svega toga tebi i najmilijima ovaj Božić ima.

Kad Božić pokuca na vrata...
Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, neka ispune ti se sve želje, tugu neka otjera veselje. Sretan Božić!

Anđeli zapališe svijeće...
U dalekom gradu u zimskoj noći Isus spasitelj otvori oči, od radosti i sreće anđeli zapališe svijeće a jedan od njih reče Sretan Božić i mnogo sreće!

Sve najbolje za Božić...
Srce ispunjeno toplinom, lice ozareno vedrinom, mir i dobro doma tvoga i sve najbolje za Božić želim ti iz srca svoga!

Najsretniji Božić...
Dok nebom lete pahulje bijele. Dok se sada poljupci i darovi dijele. Anđeli neka poruku ponesu na krilima bijelim, da ti najsretniji Božić od srca želim!

Velika želja...
Kad ponoć odsvira ura svaka i tisuće čestitki poleti iz mraka jedna velika želja plovi, neka vam se ispune svi snovi. Sretan Božić!

Ljepše želje...
Svaka minuta sretna ti bila, svaka ti se želja ispunila. Za blagdane neka te sreća prati, ljepše želje ne mogu ti dati.
 
U duši mir...
U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, u srcu mladost, a u radu uspjeh, puno sreće i lijepih snova neka tebi donese Božić i godina Nova!

Tisuće čestitaka...
Ove Božićne večeri tisuće čestitaka traže svoje putove kroz guste pahuljice snijega. Neka ova moja pronađe put do tebe i kaže ti Sretan Božić, umjesto mene!

Koliko iglica ima bor...
Koliko iglica ima bor, koliko prozora ima dvor, koliko zvijezda nebom šeće toliko ljubavi i sreće neka cijeloj obitelji donese Badnje večer!

Božićna noć...
Šaljem ti stihove umotane snijegom i dobrotom, šaljem ti najljepše želje u ovoj noći okupanoj ljepotom. Sretna ti božićna noć, a radost i sreća sami će doći!
 
pripremila: Lily Laum