Modriča
Typography

Bila je godina 2007 kada smo izgradili našu novu kapelu u Dobroj Vodi,(a napomenuću da je stara srušena na blagdan Duhova 1992. godine).

Poslije gradnje kapele mještani Dobre Vode i okolnih sela koja su pripadala našoj kapeli su se počeli aktivnije vraćati te čistiti svoja kućišta i njive. Tako je do danas obnovljeno ili iznova napravljeno oko 20 kuća. Okupljeni oko dvije udruge koje su nastale na ovom prostoru učinili smo jako mnogo i kod kapele ali i na svojim imanjima.

Kod kapele je napravljena jedna lijepa nadstrešnica gdje može sjesti oko 80 osoba ,a sada se privode radovi na izgradnji novoga toaleta koji će biti ponos našeg mjesta. Ove godine na svetu Anu 26.srpnja ćemo svečano obilježiti 10 godina naše kapele.

Sveta Misa će biti u 11:00 sati a predvodiće je naš Župnik Juro Babić,a poslije svete Mise nastavljamo druženje pod šatorom ispred kapele gdje će nas zabavljati nekoliko izvornih grupa na čelu sa popularnim Plehanskim odjecima.

Još ću se zahvaliti u svoje ime i u ime svih naših župljana našem sponzoru koji nam uveliko pomaže u organizaciji ovoga događaja a to je Ilija Martić.
Također ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje da dođu i uveličaju ovaj dan u Dobroj Vodi.                                                                                                                                                   

Josip Martić