Odžak
Typography

Sinoćnjim predizbornim skupom u Bijelim Barama HDZ BiH započeo je obilazak svih naseljenih mjesta Odžačke općine u sklopu kampanje za ovogodišnje Opće izbore. U punoj dvorani kandidati HDZ-a BiH ukazali su na važnost ovogodišnjih izbora i pozvali na prijeko potrebno zajedništvo, koje je i glavni stup opstanka hrvatskog puka u BiH.

Pozdravnim govorom skup je otvorio Ilija Ilić, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Odžak, ujedno i kandidat za Skupštinu Županije Posavske. On je okupljenima ukazao na važnost Općih izbora i na zajedništvo koje se potvrdilo dobrim rezultatom i na prošlim Lokanim izborima kada je vraćena pozicija Općinskog načelnika. Također je predstavio kandidate HDZ-a BiH na listama za sve razine vlasti i pozvao građane da svoje povjerenje ponovno daju prof. dr. Draganu Čoviću, kandidatu za hrvatskog člana državnog Predsjedništva i svim kandidatima okupljenim oko koalicije HNS-a.

hdz bijele bare 3


Nada Ćulap, aktualna ministrica financija i kandidatkinja HDZ-a BiH na listi za Skupštinu Županije Posavske, govorila je o socijalnim i pronatalitetnim mjerama koje je Vlada provodila u proteklom razdoblju, infrastrukturnim projektima na području općine Odžak i planiranim vladinim mjerama. Poseban pozdrav okupljenim povratnicima iz iseljeništva uputio je ministar Darko Kasap, kandidat za Parlamentarnu skupštinu Federacije. On se također osvrnuo na rad Vlade Županije Posavske, a posebice na subvencije na području gospodarstva. „Uvjeren sam da su Bijele Bare prepoznale naše zalaganje i da ćemo opet dobiti vaše povjerenje, koje nam je potrebno kako bismo nastavili započete aktivnosti i projekte,“ kazao je ministar Kasap.

Na kraju skupa u Bijelim Barama okupljenima se obratio i Mijo Matanović, nositelj liste za Parlamentarnu skupštinu BiH, koji ih je pozvao da animiraju prijatelje, rodbinu i poznanike da izađu na izbore i glasuju za HDZ BiH i zajedništvo svih nas, a posebice za hrvatskog člana Predsjedništva BiH. „Na našem izbornom programu radili su eminentni stručnjaci i uvjeren sam da je najkvalitetniji na političkoj sceni. Jamčim vam da ću kao zastupnik u Parlamentu BiH zastupati interese i projekte ovog područja“, poručio je Matanović.

HDZ BiH nastavlja s održavanjem predizbornih skupova u četvrtak 20. rujna, u Lještraku, s početkom u 18 sati i u Osječku s početkom u 20 sati.

hdz bijele bare 2

 

Odjel za odnose s javnošću HDZ BiH Odžak