21
Mon, Sep
13 New Articles

Odžak
Typography

Nalazimo se u Božićnom vremenu, vremenu molitve i zahvalnosti. Stoga se želimo nakratko prisjetiti onih koji su svojim svakodnevnim posjetama, povjerenjem, snagom i ljubavlju pomogli da ovaj portal bude ono što danas jest.

Ponajprije, najzaslužniji su upravo oni koji su svojim dobrovoljnim prinosima, kao i putem promidžbe u vidu vrtećih banera, davali financijsku podršku bez koje bi sav ovaj projekt vjerojatno bio samo jedna pusta i neostvarena želja.

Naš rad potpomognut Vašom suradnjom, obogaćuje pružanjem informacija, te se nadamo da će se naše druženje i suradnja nastaviti u još većem obimu, te da ćemo tako nastaviti onaj put kojim smo jednom bojažljivo započeli a danas, skupa sa Vama, s ponosom stojimo uz bok najposjećenijim portalima.posavina.org

Stoga želimo čestit Božić i sretnu Novu 2019. godinu kako našim posjetiteljima tako i našem dragom sponzoru: Felix d.o.o iz Odžaka! Hvala vam što ste ove godine surađivali s nama, a nadamo se da ćemo i u 2020. godini tu suradnju nastaviti na obostrano zadovoljstvo.

Uredništvo