×

Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: [ROOT]/images/albumi/2014/oluja2014
×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/albumi/2014/oluja2014

Odžak
Typography

oluja 2014Po lijepom i sunčanom vremenu na poziv NK Dubrava Zagreb, došli su mališani na turnir „Oluja 95“, sa  svojim već znanim trenerom čupavim Mladenom, da odmjere snage s ekipama međunarodnog turnira.
Mala, ali srčana ekipa Mladenovih igrača odigrala je četiri utakmice, od kojih je dvije pobijedila, jednu izgubila, jedna je bila neriješena.

Dečki čestitam!

A sad ću malo o treneru Mladenu.
Treneru  koji je cijeli svoj život u nogometu, i koji ljubav prema nogometu naslijedio od svog oca, koji je i sam bio trener.

Trener koji s minimalnim financijskim sredstvima uspijeva na području gdje nogomet i nije tako zastupljen i prepoznat, učiniti ga održivim i prepoznatljivim.
Trener čiji rad zasigurno ima veliki doprinos padu ovisnika od droge na odžačkom  području.

Trener koji uspijeva ostvariti svoj  životni cilj, odgojiti mlade talentirane igrače, tako da  njih već  šestorica  igra u prvim ligama, od Sarajeva , Širokog Brijega, Dinama, pa i u samoj reprezentaciji i to bez  ikakve ugovorne obveze i naknade, kako i sam kaže „ reći ćeš da sam lud“.

Ali to nije ludost, to je Ljubav, ljubav prema nogometu, ljubav prema djeci, sretan što njegov trud i rad nije uzaludan.
Prepoznaju djeca tu njegovu zanesenost i ljubav, zato ga  slušaju, igraju i pobjeđuju.

Anica Bošnjak

{jathumbnail off}

{gallery}albumi/2014/oluja2014{/gallery}