Odžak
Typography

Plesni klub LDF Odžak sudjelovao je proteklog vikenda u subotu 22.5.2021. godine na plesnom natjecanju i festivalu u Tuzli u organizaciji Plesnog studija Sandoval Tuzla koji je osnovan davne 2002 godine s ciljem stvaranja jedne velike obitelji, kojoj su ljubav prema plesu, muzici, pokretu i eleganciji na prvom mjestu.

1

Sve tri starosne grupe Plesnog kluba LDF Odžak imale su sjajne rezultate u kategoriji street dance u kojoj su se predstavili koreografijama.
Grupa mini djeca do 6 godina – 1.mjesto.
Djeca 2 od 7 do 12 godina – 2. mjesto
Juniori djevojke od 13 do 16 godine – 1.mjesto

Mi iz uredništva portala čestitamo mladim i talentiranim natjecateljima kao i njihov treneru i koreografu Dejanu Brkić i smatramo da je društveni ples na veliko uznapredovao u Odžaku u odnosu na period od 2010. godine od kako postoji ovaj plesni klub.

A sada slijede pripreme za plesno natjecanje u Vitezu i sudjelovanje u jednom projektu u Odžaku kojeg ćemo vam uskoro otkriti.

3

U pogledu sportskog plesa, od svog osnivanja 2010. godine pa do danas, Plesni klub LDF Odžak postigao je vrhunske rezultate, zahvaljujući angažiranosti i predanosti prema radu, a posebno zahvaljujući koreografu Dejanu Brkić kao i takmičarima koji su vrijedno i uporno trenirali, kako bi danas bili jedni od najboljih u BiH.

Ponosno možemo reći kako ovaj tim konstantno trenira i radi na usavršavanju svog znanja i svojih vještina na poljima sportskog, društvenog i modernog plesa.

Za Posavinu.org piše Mišo Perak

 

{jathumbnail off}