Odžak
Typography

Ovih dana počinje najveća manifestacija na prostoru Županije Posavske  koje promoviraju izvornu folklornu i kulturnu baštinu svoga kraja, a očekuje nas održavanje međunarodne Smotre folklora u Odžaku, koja je jedan od sadržaja u okviru tradicionalne manifestacije „Posavsko kolo“.

Kao i svake godine do sada domaćin brojnim društvima iz BiH i RH koji će nastupiti na blagdan Velike Gospe 15.08. 2016.g. na trgu ispred crkve u Odžaku od 16,00 bit će HKD Napredak Odžak.

odzaka koloI ove godine u povodu manifestacije „Posavsko kolo“ U Odžaku će biti upriličeni brojni sadržaji kao što su: Sportski sadržaji u znaku Memorijalnog košarkaškog turnira „Amir Jupić-Pidžama“ i Memorijalnog nogometnog turnira, Promocija, Motorijada, Teniski turnir, Likovna izložba. 

U nedjelju 14.08. od 20,00 je  večer duhovne glazbe u crkvenom dvorištu župe Glavosjeka sv. Ivana Krstitelja Odžak.

Zatim  na trgu će od 22.00 sata slijedi cjelovečernji koncert Ruže Janjiš .

U ponedjeljak na sam blagdan Velike Gospe održat će se Smotra folklora, a u večernjim satima na trgu će biti održan rock koncert.

U utorak 16.08.2016. od 20,00 sati slijedi u Prudu rock koncert koji je posljednji sadržaj ovogodišnjeg „Posavskog kola“ .

Mišo Perak