Odžak
Typography

U nedjelju 14. studenog 2021. godine u Sarajevu se održalo međunarodno plesno natjecanje pod nazivom Sarajevo Dance Festival u organizaciji Plesnog kluba Astorija Sarajevo. Na turniru je sudjelovalo oko 900 natjecatelja, a turnir je održan u sportskoj dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu gdje su se natjecale i tri skupine plesnog kluba LDF Odžak.

ples 900

Kao i uvijek sudionici plesnog kluba LDF Odžak predvođeni trenerom i koreografom Dejanom Brkić ponovo su ostvarili sjajne rezultate i u sportskoj dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu u Sarajevu.

Sve tri starosne grupe Plesnog kluba LDF Odžak imale su sjajne rezultate u 3 starosne grupe iz street plesne oblasti i ostvarili izvrsne rezultate i to:
1. Mjesto mini mala grupa
1. Mjesto djeca 2 grupa
1. Mjesto juniori mala grupa

Mi iz uredništva portala čestitamo mladim i talentiranim natjecateljima kao i njihovom treneru i koreografu Dejanu Brkić i smatramo da je društveni ples na veliko uznapredovao u Odžaku u odnosu na period od 2010. godine od kako postoji ovaj plesni klub.

U pogledu sportskog plesa, od svog osnivanja 2010. godine pa do danas, Plesni klub LDF Odžak postigao je vrhunske rezultate, zahvaljujući angažiranosti i predanosti prema radu, a posebno zahvaljujući koreografu Dejanu Brkić kao i takmičarima koji su vrijedno i uporno trenirali, kako bi danas bili jedni od najboljih u BiH a i u međunarodnim takmičenjima.

Za Posavinu.org piše Mišo Perak
15. studeni 2021.