Odžak
Typography


Odžak- Dječji vrtić“Paola Cerueto“ iz Odžaka ovih dana slavi 18. godina svoga rada tijekom kojih su se izmjenjivale generacije djece. Svakodnevno nam svraćaju bivši polaznici vrtića ponukani vedrim uspomenama i željom da se prisjete lijepih trenutaka provedenih u našem vrtiću.

rodjendan 900

Danas vrtić broji 65 djece raspoređene u tri odgojne skupine o kojima brine osam djelatnika, a uskoro se nadamo i proširenju naše djelatnosti za jednu odgojnu skupinu jasličkog uzrasta-otvaranje Jaslica.

Drago nam je da su roditelji prepoznali važnost predškolskog odgoja i da nam sve ove godine ukazuju povjerenje dovodeći svoju djecu u naš vrtić. Dobru suradnju imamo i s gradskim vlastima i institucijama koji nas podržavaju u realizaciji odgojno obrazovnog plana i programa rada.

Obilježavanje Dana vrtića su obogatili roditelji s aktivnostima odrađenim na „Radionici za roditelje“ gdje smo izrađivali suvenire prigodnih tema-Uskrs i Proljeće i pakovali kolače koje su roditelji pripremili. Voditelji radionice su bili odgojiteljica Emina Delić Miladinović i ravnateljica Kata Erceg-Dujak. Pakovane kolače i izrađene suvenire smo prodavali tijekom obilježavanja naše svečanosti,a novac skupljen od prodaje će se iskoristiti za izlet odnosno odlazak djece u kino u Slavonski Brod.

rodjendan 901

Povodom Dana vrtića pripremili smo kulturno zabavni program u dvorištu naše ustanove. Bilo je pjesme, igrokaza, recitacija i plesa.

Naš vjerni suradnik gospodine Dejan Brkić trener LDF Odžak je s najmlađim plesačima, vrtićkom djecom s prigodnom koreografijom obogatio program. Zahvaljujemo se na dugogodišnjoj suradnji koju ćemo nastaviti i u buduće.

Na kraju programa uslijedilo je iznenađenje-rođendanska torta i puhanje svjećica.

A onda smo se svi zajedno uputili u prostorije vrtića gdje smo nastavili ugodno druženje uz skromnu zakusku.

rodjendan 902

Uz vjerne roditelje, bake, djedove, strine, tete, došli su nas podržati i naši uvijek dragi gosti,umirovljeni djelatnici kao i predstavnici javnih i općinskih institucija.

Srdačno se zahvaljujemo svima koji su nas na bilo koji način podržali u realizaciji proslave 18.rođendana našeg vrtića.

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS VAM ŽELI DJEČJI VRTIĆ „PAOLA CERUETO“ JU ODŽAK !

V.d. ravnateljica vrtića: Kata Erceg-Dujak
13.travnja 2017.godine