Odžak
Typography

Nakon uspješno odrađenog posla, odnosno nakon izborne pobjede HDZBiH u Odžaku, i nakon što je za načelnika općine izabran Jakov Ivanković, danas u dvanest sati je raspušten izborni stožer za općinu Odžak.

Prije raspuštanja stožera članovima se obratio novoizabrani načelnik Jakov Ivanković. Zahvalio je svim suradnicima na predanom radu i zajedničkom uspjehu koji je jučer ostavren. Rekao je također da je pred njim, kao i pred izabranim vijećnicima težak i odgovoran posao koji će tražiti dodatno angažiranje HDZ BiH.

Nacelnik jakov ivankovic

Predsjednik općinske organizacije HDZ BiH Ilija Ilić je također zahvalio svima koji su se angažirali u predizbornoj kampanji, kao i svima onima koji su jučer tijekom izbornog procesa, dali svoj doprinos da HDZ BIH ponovo u Odžaku ima svoga načelnika.

 

Govoreći o odnosima u stranci zaključio je kako će ova izborna pobjeda pomoći da stranka u Odžaku ojača i okupi sve one kojima je u interesu napredak ove sredine. 

 

U svom obraćanju izbornom stožeru, nositelj liste za općinsko vijeće Anto Jurišić je konstatirao kako je jučer izvojevana dvostruka pobjeda. Naime pored novoizabranog načelnika Jakova Ivankovića, HDZ BiH se i u utrci za vijećnička mjesta izborio za pobjedu.

 

Posebno nas raduje što će u općinskom vijeću, iz reda manjina, prema prispjelim rezultatima sjediti i HDZ-ov vijećnik Valton Čočaj, zaključio je Jurišić.