Odžak
Typography

U nedjelju 28.4.2019. godine na „mali ili bijeli Uskrs“ u Centru za kulturu Odžaku organiziran je susret pod motom „Uskrs u Odžaku 2019.“ pod vodstvom ravnateljice Danice Ilić. Sam susret se sastojao od tematske izložbe mladog ali veoma talentiranog domaćeg umjetnika Marka Barišića iz Gornje Dubice te glazbenog dijela na kojem su nastupili 17 mladih svirača i pjevača te 3 zbora.

Ovaj susret je započeo u 18 sati izložbom slika na temu Isusova uskrsnuća koju je predstavio Marko Barišić uz pomoć članova udruge Vijeća mladih općine Odžak.

Izložba se sastojala od kopija originalnih slika izrađenih na platnu koje su bile postavljene na katu Centra za kulturu Odžak.

2

Sama izložba je predstavljena uz osvjetljenje i glazbenu podlogu, te je bila izrazito dobro posjećena a na samom otvaranju izložbe nazočilo je 50-tak posjetitelja.

Više o Marku Barišić pročitajte klikom ovdje!

Izložba će ostati otvorena do subote 4.svibnja 2019. godine i cijela kolekcija slika je na prodaju.

Nakon otvorenja izložbe slika program se nastavio koncertom tematskih pjesama, a cijeli glazbeni dio je organizirao i tehnički popratio Juro Grgić koji je publici predstavio i najmlađe polaznike svoje škole sviranja.

U kinodvorani se okupilo preko 150 posjetitelja koji su uživali u izvedbi mladih glazbenika odžačkog kraja sve do 20 sati.

uskrs oddak 1024

Nakon završetka glazbenog dijela u predvorju Centra za kulturu je organiziran mali domjenak uz darivanje pisanica najmlađima ovoga skupa.

Bio je ovo još jedan lijep susret kojeg je organizirao JU Centar za kulturu Odžak pod vodstvom ravnateljice Danice Ilić kojeg će nazočni dugo pamtiti.

PRESS Posavina. org

 

{jathumbnail off}

View the embedded image gallery online at:
https://posavina.org/odzak/uskrs-u-odzaku-2019#sigProIdddfa8f839c