ostali_dopisnici
Typography

palcic goreU ovom članku se radi o djetetu (malom čudu iz kruga obitelji-malih Marija) koje je postalo junak u majčinoj utrobi  zahavljujući Gospodinu na uslišanoj molitvi i žrtvi vjernika.

Dragi prijatelji,

prije par tjedana, mnogi molitelji s ove web i  fb stranice molili su za majku koja je imala vrrrloo rizičnu trudnoću, jer joj je nakon samo 5mj iscurila gotovo sva plodna voda. Liječnici su digli ruke od bebice (dječaka), šanse za preživljavanje bile su gotovo nikakve. Pluća se nisu razvila… Liječnici su samo čekali spontani pobačaj (a dio njih je čak predlagao, da majka napravi pobačaj), jer da od djeteta ionako neće biti ništa! Punoo, jako puno ljudi je molilo za tu obitelj, i Bog je uslišio vapaj svog naroda! Dogodilo se ČUDO!!!

Dječak je rođen sa 6 mjeseci i 3 tjedna, (porod:carski rez) 21. 1.. ’14. Imao je svega 960g i 35 cm. Danas je u inkubatoru, ima već 1500g i preko 40 cm. Polako raste i napreduje. Nedavo je Doktorica rekla dječakovoj mami da je zadovoljna napretkom, ali da se tu još svašta može dogoditi ://, a majka joj je odgovorila: draga doktorice,  to će sve biti dobro, i nikako drugačije! Doktorica ju je samo pogledala i rekla: dobro ako vi tako kažete!

Hvala nebesima za taj život, hvala Bogu, Majci Božjoj i svima svetima.. Hvala i svima vama, dragi prijatelji, koji ste svojom molitvom  i žrtvom podržavali ovu obitelj, koja se i dalje preporuča u vaše molitve!! Bog vas blagoslovio!!!

Preuzeta sa: Obitelj Malih Marija