Priče
Typography

Imate li kremu za ruke? Upitao je muškarca koji je ušao u drogeriju. Njegove su ruke gotovo bile desetkovane betonom. Možete zaključiti da muškarac svakodnevno obavlja ovaj stvarni posao. Stručnjak drogerije se nasmijao i izjavio: “Doista, očito imamo domaćeg, skupljeg je, imamo i ovog ranjivijeg, od nepoznatog proizvođača.” “Daj mi te školske zadatke!” Čovjek se javio

zuljevita ruka

Unatoč tome, stručnjak u drogerijama smatrao je da ne vidi dobro, pa je ponovio: “Taj je skuplji, kvalitetniji je, možda bi ovaj trebao uzeti u obzir ako se uzme u obzir!?” – isticanje svijetloplave kreme.
Čovjek je podigao ruke i rekao stručnjaku za lijekove: “Radim na razvoju već dosta dugo. Beton mi je u osnovi naštetio koži na rukama, a kod kuće imam djevojčicu.

S ovakvim rukama ne mogu joj dodirnuti nježno lice. Bilo bi pametno uzeti ovo skuplje, međutim, ne bi mi omekšalo ruke. Trošak nije problem. Znate, jako volim svoju djevojčicu i dao bih joj bilo što za nju. ” Uši ljekarnika zaledile su se.

Pokušao se prisjetiti kad je posljednji put ekskulpirao svoju djecu i usredotočio se na njih.

Čovjek ga je natjerao da se smatra siromašnim i jadnim čovjekom. Istinska je potreba oskudica supstancije, sve je samo ne stvar materijalnog bogatstva.

Nepoznati autor