Zoran Matkić
Typography

ciro tuzlaTrener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević, u mnoštvu briga kako Slobodu odvesti u Premijer ligu, našao je malo slobodnoga vremena u Tuzli i bez okolišanja pristao na druženje s  članovima i simpatizerima HDZ BiH Soli.

-Sine, samo kaži kada i gdje. Ako me narod želi, njihov sam-, obećao je Ćiro i obećanje održao. Bio je, naravno, cijelu večer susretljiv, fotografirao se sa svima, šarmirao dosjetkama, prepričavao doživljaje iz prebogate karijere, jednako gorljivo ove aktualne tuzlanske ili nedavne dok je bio izbornikom BiH kao i one od prije 30-tak godina.

-Baš si me obradovao, zatekao si me… Dinamova titula te '82. bilo je nešto veličanstveno-, bila je Ćirina reakcija kada je vidio svoj potpis na bijelom šalu o ramenu Marka Tomića. No brzo se vratio u sadašnjost, zapravo na narednu subotu i Slobodino gostovanje u Čapljini.

-Idemo dolje pobijediti, nego što! Ali, zato nam morate držati fige-, poručio je Ćiro u mikrofon. I, pobrao aplauz. Zbog tih obveza, putovanja s igračima Slobode u Hercegovinu, Ćiro je zajedno s gospodinom Ivanom Bandićem, konzulom Republike Hrvatske u Tuzli napustio druženje u svoju čast. Naravno, prije toga je "pala" zajednička fotografija

Odjel za informiranje ŽO HDZ BiH Soli
U Tuzli, 14. ožujak 2014. godine
Broj I-7/14