G. Svilaj
Typography

indijska konopljaGORNJI SVILAJ 20.08.2012.g.- Uprava policije MUP-a ŽP, tijekom vikenda, zabilježila je u našoj županiji osam prijava građana, među kojima je KD Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Slučaj je prijavljen u Gornjem Svilaju, u napuštenoj kući, gdje je policija pronašla i izuzela dvije biljke visine oko 90 cm, jednu saksiju sa sasušenim ostacima biljke, koje svojim izgledom podsjećaju na indijsku konoplju-marihuanu. Pronađeni su i drugi predmeti koji služe za uzgoj biljke. Policiji u ovom trenutku nisu poznati počinitelji ovoga KD.

U vikendu iza nas prijavljena su i tri slučaja narušavanja javnoga reda i mira – dva u Odžaku, pucanje iz lovačke puške, i upotreba pirotehničkih sredstava, dok je u Kopanicama jedan muškarac fizički nasrnuo na drugoga. Dogodile su se i četiri PN, dvije u Orašju, jedna u Domaljevcu i jedna u N. Selu pri čemu je jedna osoba lakše ozlijeđena. Oduzimanje prava prvenstva i nepoštivanje prometnih propisa, te neprilagođena brzina uzroci su prometnih nezgoda, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽP.

Preuzeto s: Radiopostaja Orasje