Mišo Perak
Typography

Naš portal ustrajno prati događanja i sudbine naših ljudi koji svojom sudbinskom životnom stazom koračaju diljem svijeta. Tražeći osobe koje samozatajno i bez ikakve medijske prašine da objelodane svoje posebnosti ovaj puta smo za vas iz anonimnosti izdvojili jednu mladu i uspješnu Garevljanku koja u ovom ludom vremenu ovisnosti: droge, alkohola, brzih automobila i svega onog što naprijeko razara svijet gleda daleko naprijed i živi život dostojan čovjeka baš onako kako bi naši stari kazali kako Bog zapovijeda i svojim znanjem i ustrajnim radom pronosi lijep glas izvan rodnog kraja.

 Riječ je o Karmeli kćerki, Bone Šerić „Abrića“ i majke Ružice koja je rođena 15.07.1986. godine u prekrasnom kutku svijeta Bosanskoj Posavini, zemlji heroja, branitelja i katoličke vjere.

Svoje djetinjstvo je započela s roditeljima u mirnom i pitomom mjestu Garevcu.

U proljeće 1992. godine kada se vihor rata širi i na Bosnu i Hercegovinu iz straha za budućnost kao i mnogim njenim vršnjacima prisilno joj se prekida djetinjstvo te s roditeljima dolazi u Republiku Hrvatsku gdje živi do današnjeg dana.

Tu joj je bilo sigurno, a da li i lijepo to samo ona zna!? Tu se često čuo obiteljski smijeh ali i tužne priče njenih roditelja o njihovom Garevcu iz kojeg su prisilno morali otići, ali kojeg nisu zaboravili i kojem rado dođu kada im to vrijeme dozvoli.

 karmela seric busek

Vaše povjerenje je moj prioritet!

Karmela je uspješno završila osnovnu i srednju školu te upisala Stomatološki fakultet u Zagrebu na kojem uspješno diplomira 2011. godine te dobila zvanje dr. med. dent. 

Ta djevojčica prisilnom brzinom postade i zrela cura te se odluči i na ozbiljnu životnu vezu sa svojim izabranikom iz studentskih klupa stomatologom Markom Brusek.

Danas su roditelji i u sretnom braku Bog im je uz radne karijere podario i dvoje prekrasne djece: Jakova 7 godina i Doroteu 2 godine.

Nakon dugogodišnjeg iskustva i rada u velikim poliklinikama vrijeme je došlo da to iskustvo i znanje pruže svima koji traže pažnju i pozornost u detaljima. Od najsitnijeg karijesa do opsežnih implantoprotetskih rekonstrukcija.

 stolica

Posjetite ih i otkrijte zašto se njihovi pacijenti uvijek vesele svojim terminima

Danas dr.med. dent. Karmela Šerić-Brusek ima svoju privatnu stomatološku ordinaciju bolje rečeno dental centar gdje možete dobiti sve savjete i pružanje svih usluga koja se nalazi na lokaciji Lozica 50, Zagreb, kontakt možete ostvariti putem: telefona +385 91 533 8448 te e-mailom This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

U ovoj ordinaciji možete očekivati individualan pristup i profesionalnu uslugu u svim granama stomatologije, kako najmlađim članovima obitelji tako i onim najstarijim.

Topli i novouređeni prostor vam nudi najnoviju tehnologiju pružanja stoamooških usluga te vam preporučamo da se i sami uvjerite zašto u Smile Up dental centru smatraju da zdrav osmijeh zaslužuju svi članovi obitelji.

 zubi

Stomatologija je naša profesija, ali u fokusu nam je zadovoljstvo klijenata

Napomenut ćemo da se u ovome Smile Up dental centru koristi najmodernija tehnologija i vrhunski uređaji kako bis vam osigurali maksimalnu udobnost i besprijekoran rezultat.

Izvan radnog vremena, dr.med. dent. Karmela Šerić-Brusek uživa provoditi vrijeme sa svojom obitelji, a posebno s djecom i suprugom. Njena motivacija leži u stvaranju zdravog osmijeha za cijelu obitelj.

Oširnije o onome čime se bavi i što vam preporuča kao i cjenik njenih usluga možete pogledati na oficijelnoj stranici https://smileup.hr ili Facebook profilu https://www.facebook.com/profile.php?id=100083001657109

 zubi djevojka

Oslobodite se mrlja i oživite svoj osmijeh uz njihovu sigurnu i učinkovitu metodu izbjeljivanja

Za Posavinu.org piše Mišo Perak