Odžak
Typography

Izuzetna nam je čast da vam možemo predstaviti našeg prvog sponzora Zvonimira Zmajić vlasnika pogrebnog poduzeće "Felix d.o.o" iz Odžaka koje na ovim prostorima djeluje više od dvije decenije. Poduzeće Felix je osnovano davne 1995. godine, bolje rečeno čim se ukazala zgoda mirne reintegracije i povratka u Odžak po općem okvirnom sporazumu za mir u BiH ili Daytonskom sporazumu.

Danas Felix ima 6 stalnih zaposliti djelatnika i to: 5 djelatnika u segmentu pogrebnog i cvjećarne te 1 djelatnika u sklopu veleprodaje.
Dakle poduzeće se sastoji iz tri djela i to:

1. pogrebnog koje Vam u Vašim najtežim trenucima pruža kompletnu organizaciju pogreba i ispraćaja Vaših najmilijih u zemlji i inozemstvu.
2.cvjećarne, koja Vam pruža širok asortiman svježeg-rezanog i umjetnog cvijeća.
3.veleprodaje koje Vam od 2001. godine nudi umjetno cvijeće, repromaterijal i pogrebnu opremu.

POGREBNO PODUZEĆE

- Pogrebno poduzeće Felix bavi se prijevozom i ukopom preminule osobe na području cijele Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije. Također obavljaju međunarodni prijevoz umrlih iz inozemstva ili bilo koje zemlje iz EU i svijeta uz ishođenje potrebne dokumentacije kod lokalnih ustanova i diplomatsko-konzularnih tijela. Pripremaju i pribavljaju kompletnu dokumentaciju za prijevoz umrle osobe u Bosnu i Hercegovini kao i inozemstvo.

vozila 1024

U svojoj širokoj ponudi imaju preko 70 vrsta pogrebnih ljesova-sanduka.

Uz sve gore navedeno ova tvrtka se može u Vaše ime baviti organizacijom sahrane, ugovaranjem termina za sahranu, grobnog mjesta, izradom osmrtnica, pripremanjem karmina, organizacijom glazbe i svih detalja vezanih za ispraćaj Vaših najmilijih.

Nadalje, nude usluge ekshumacije na području Bosne i Hercegovine te organiziraju ekshumacije uz pripremu kompletne dokumentacije u inozemstvu.
Također postoji mogućnost izrade kompletne dokumentacije i prijevoza pokojnika na kremaciju.

CVJEĆARNA

- Cvijeće je oduvijek bilo simbol ljubavi i pažnje, stoga Vam cvjećarna Felix, s dugogodišnjim iskustvom i tradicijom, pruža širok asortiman usluga kako biste obradovali voljenu osobu ili što dostojanstvenije ispratili pokojnika.

U ponudi imaju vijence različitih veličina i oblika, bukete od cvijeća po Vašim željama, svilene aranžmane za sve prilike. Tu je i velik izbor flowerboxova različitih veličina i oblika koji će sigurno ispuniti Vaša očekivanja te obradovati Vama dragu osobu.

cvijecara 900

Također nude i usluge svadbenih dekoracija što podrazumijeva ukrašavanje šatora, dvorišta, crkve te različite aranžmane za dekoraciju kako bi Vaš dan učinili što posebnijim.

VELEPRODAJA

- U skladu s potrebama tržišta u poduzeću Felix d.o.o iz Odžaka od 2001. godine postoji i odjel veleprodaje.
S vremenom se poduzeće etabliralo kao jedna od vodećih tvrtki na području Bosne i Hercegovine u segmentu veleprodaje umjetnog cvijeća, repromaterijala i pogrebne opreme.
Tvrtka se bavi direktnim uvozom umjetnog cvijeća i repromaterijala iz Narodne Republike Kine, a u segmentu veleprodaje pogrebne opreme tvrtka zastupa jednog od najpoznatijih proizvođača pogrebne opreme u Europi, tvrtku Menina Kamnik iz Slovenije.

cvijeca 1024
Također u prodajnom asortimanu imaju i proizvode jednog od vodećih proizvođača pogrebne opreme u Republici Hrvatskoj, tvrtke Kranjčec Veliki Grđevac iz Bjelovara.

Dakle toplo Vam preporučujemo našeg sponzora poduzeće Felix d.o.o iz Odžaka koje će za Vas i u žalosti i veselju s punom odgovornošću i iznimnom ljubaznošću obaviti sve na najbolji mogući način.

Posjetite oficijelnu stranicu Felixa d.o.o klikom ovdje

Za Posavinu.org piše Mišo Perak

ruze 900