Potočani
Typography

HDZ BiH uvijek je imao veliko uporište u Potočanima gdje su ovdašnji žitelji prepoznali projekte, koji se kontinuirano ostvaruju u gotovo svim obastima, a posebice posljednjih godina, što to mjesto čini ugodnim i bogatim za življenje, kazala je sinoć na početku predizbornog skupa u tom odžačkom mjestu Sanja Antunović,

potocani hdz izbori 2018 02predsjednica temeljnog ogranka HDZ BiH Potočani. Ilija Ilić, kandidat HDZ-a BiH na županijskoj listi, pohvalio je izuzetnu suradnju s temeljnim ogrankom u Potočanima i nositeljima vlasti, što je rezultiralo nizom aktivnosti koje su doprinijele razvoju tog područja. U očekivanju općih izbora pojasnio je i proceduru glasovanja za sve razine vlasti. Isto tako je ukazao i na potrebu izlaska na izbore kako u ime Hrvata u BiH ne bi glasovali drugi i izabrali one koji niksu predstavnici našeg naroda. Danica Ilić, također kandidatkinja na županijskoj listi, pozvala je žitelje da glasuju za predstavnike svoga naroda, jer time glasuju i za projekte, za razvoj i za opstanak.

potocani hdz izbori 2018 03

Zahvalila se svima koji su i dosad prepoznali HDZ BiH kao jedinu i vodeću snagu, posaebice pozdravivši i prisutnoga Tomislava Božića, ratnog zapovjednika 102. odžačke brigade HVO-a.

Ministrica Nada Ćulap-kandidatkinja na listi HDZ-a za Skupštinu Županije Posavske, govorila je o mnogim vladinim mjerama koje se i danas prepoznaju na području cijele općine pa tako i u Potočanima. U ovom trenutku tu je i veći projekt vodoopskrbe na cijelom potezu Potočani - Jošava - Vrbovac za što su u cijelosti osigurana sredstva i koji će biti završen do konca ove godine.

potocani hdz izbori 2018 04

 

Dragan Guberac, kandidat na županijskoj listi, kazao je da dosad nije izgubljena nijedna bitka, a neće ni ova iz sasvim jednostavnog razloga - HDZ BiH je jedini bio, ostao i uvijek će biti uz svoj narod. Mijo Matanović, nositelj liste za državni parlament, ukazao je na svoju dosad najtežu zadaću. Borbu za državni parlament nazvao je nemogujćom misijom, ali sustavom kompenzacija realno je da uđe u parlament. „Tada slijedi teška borba za interese Hrvata, koja mora osigurati naš razvoj i opstanak. Bit ćemo zajedno i to je garancija našeg uspjeha, poručio je Matanović.