Potočani
Typography

Lijepa vijest nam dolazi iz Potočanske osnovne škole gdje su školska djeca, učiteljica i roditelji školskih mališana pravili adventske vijence koji će se prodavati u nedjelju 27.11.2016., na ranoj pučkoj Sv. misi u župnoj crkvi u Potočanima.


adventiski vijenac

Cijena jednog velikog adventskog vijenca je simbolična i košta samo 10 KM.

Stoga bi lijepo bilo da vas se što više odazove i odete  do župne crkve u Potočane, poslušate propovijed i kupite jedan od izloženih vijenaca. Vama je to potrebno i dobro će vam doći, a mališanima još više jer će te ih tako motivirati da još više rade i uče se da se radom može nešto zaraditi i ostvariti.

Sam ovaj projekt zamišljen je da se prodajom vijenaca i ostvarenom dobiti jedan dio novca učenici iskoriste za izlet i ekskurziju, dok bi se drugi dio sakupljenog novaca donirao onim siromašnim župljanima u župi Potočanima a napominju kako su prošle godine nešto novca poslali i na područje Haiti-a koje je u to vrijeme bilo pogođeno potresima.

Ovo je doista hvale vrijedna akcija onih najmlađih koje svakako treba podržati. Stoga vam preporučamo ukoliko doista želite kupiti adventski vijenac da poranite na ranu misu u 8.00 sati jer se tada najveći dio vijenaca proda pa na pučkoj Sv. misi u 11.00 sati ostane manji izbor.

Budite i vi jedan od onih koji ćete pomoći ovaj projekt, a samim time ukrasiti svoj blagdanski obiteljski stol lijepim vijencem izrađenim vrijednim ručicama potočanskih mališana.
Za Posavinu .org piše Mišo Perak

Ovo su samo neki od izloženih motiva adventskih vijenaca dok ih je u ponudi dosta više

adventiski vijenac1

adventiski vijenac2