07
Fri, Aug
1 New Articles

Intoniranjem Lijepe naše - himne svih Hrvata i minutom šutnje za sve poginule branitelje, počeo je sinoć predizborni skup HDZ-a BiH u prepunoj dvorani društvenog doma u Vrbovcu. Predsjednik temeljnog ogranka Ivo Kovačević istaknuo je kako je HDZ BiH upravo u ovom mjestu dosad postizao jako dobre izborne rezultate, kako na lokalnim tako i na općim izborima, a provedeni razvojni programi i oni koji su u tijeku jamče da će tako biti i na ovim općim izborima.

HDZ BiH je na prostoru općine Odžak nastavio predizbornu kampanju sastancima u Vrbovcu i u Jošavi. Kao što se i očekivalo dominantna tema u oba ova sela je bila komunalna infrastruktura, odnosno izgradnja vodovoda. O ovom problemu se već dugo priča, a prema onome što se sinoć moglo čuti na pragu je rješenje.

U Vrbovcu je HDZ BiH predstavio svoj program i kandidate. Skup je otvoren intoniranjem Lijepe naše i minutom šutnje za poginule branitelje. Govoreći o stanju u Vrbovcu Dragan Guberac je pozvao na jedinstvo svih vrbovačkih birača i podsjetio na realizirane projekte u ovoj mjesnoj zajednici.

Vrbovac-Primjer Ante Brnića iz Vrbovca kojemu su tržište sa nedovoljnom zaštićenošću domaće proizvodnje i iznimno niskim cijenama stoke zaprijetili uništiti sav trud i proizvodnju.Stoga Anto potvrđuje ustrajnost u želji da umjesto odlaska u inozemstvo pronađe način za ostanak u svojem rodnom kraju i živi od vlastitog rada.

kulen 5

More Articles ...