U Vrbovcu je HDZ BiH predstavio svoj program i kandidate. Skup je otvoren intoniranjem Lijepe naše i minutom šutnje za poginule branitelje. Govoreći o stanju u Vrbovcu Dragan Guberac je pozvao na jedinstvo svih vrbovačkih birača i podsjetio na realizirane projekte u ovoj mjesnoj zajednici.

Vrbovac-Primjer Ante Brnića iz Vrbovca kojemu su tržište sa nedovoljnom zaštićenošću domaće proizvodnje i iznimno niskim cijenama stoke zaprijetili uništiti sav trud i proizvodnju.Stoga Anto potvrđuje ustrajnost u želji da umjesto odlaska u inozemstvo pronađe način za ostanak u svojem rodnom kraju i živi od vlastitog rada.

kulen 5

HDZ BiH je na prostoru općine Odžak nastavio predizbornu kampanju sastancima u Vrbovcu i u Jošavi. Kao što se i očekivalo dominantna tema u oba ova sela je bila komunalna infrastruktura, odnosno izgradnja vodovoda. O ovom problemu se već dugo priča, a prema onome što se sinoć moglo čuti na pragu je rješenje.

Na području općine Odžak njezin brdoviti dio najbogatiji je izvorima vode, no mještani tog područja sve do ove godine muku su mučili s vodoopskrbom, osobito u ljetnim mjesecima. Upravo ta činjenica izazivala je najviše nezadovoljstva žitelja toga posavskog kraja. 

More Articles ...