S Ivom Lubinom, čovjekom širokih interesa, bilo je ugodno razgovarati. Ivo je čovjek pun unutarnjeg bogatstva kojeg tajanstveno nosi u sebi i kojeg nesebično dijeli s drugima. Nešto od tog bogatstva, kojeg smo razabirali uz laganu kavicu u Odžaku, dijelimo ovom prigodom.

Intoniranjem Lijepe naše - himne svih Hrvata i minutom šutnje za sve poginule branitelje, počeo je sinoć predizborni skup HDZ-a BiH u prepunoj dvorani društvenog doma u Vrbovcu. Predsjednik temeljnog ogranka Ivo Kovačević istaknuo je kako je HDZ BiH upravo u ovom mjestu dosad postizao jako dobre izborne rezultate, kako na lokalnim tako i na općim izborima, a provedeni razvojni programi i oni koji su u tijeku jamče da će tako biti i na ovim općim izborima.

U Vrbovcu je HDZ BiH predstavio svoj program i kandidate. Skup je otvoren intoniranjem Lijepe naše i minutom šutnje za poginule branitelje. Govoreći o stanju u Vrbovcu Dragan Guberac je pozvao na jedinstvo svih vrbovačkih birača i podsjetio na realizirane projekte u ovoj mjesnoj zajednici.

HDZ BiH je na prostoru općine Odžak nastavio predizbornu kampanju sastancima u Vrbovcu i u Jošavi. Kao što se i očekivalo dominantna tema u oba ova sela je bila komunalna infrastruktura, odnosno izgradnja vodovoda. O ovom problemu se već dugo priča, a prema onome što se sinoć moglo čuti na pragu je rješenje.

More Articles ...