Vrbovac
Typography

U Vrbovcu je HDZ BiH predstavio svoj program i kandidate. Skup je otvoren intoniranjem Lijepe naše i minutom šutnje za poginule branitelje. Govoreći o stanju u Vrbovcu Dragan Guberac je pozvao na jedinstvo svih vrbovačkih birača i podsjetio na realizirane projekte u ovoj mjesnoj zajednici.

Rekao je kako su svi značajniji objekti u zadnjih nekoliko godina dobrano poduprti od strane HDZ-ovih dužnosnika na različitim razinama vlasti. Spomenuo je između ostalog dovršetak društvenog doma, uređenje ograde oko groblja, izgradnju mrtvačnice  na Smrekovcu i sanaciju lokalnih cesta. Od planiranih aktivnosti u narednom vremenu Guberac je naglasak stavio na prvu fazu izgradnje vodovoda koja treba početi za koji dan.


vodovodKandidat za načelnika Jakov Ivanković je predstavio svoj program u kome je najavio više aktivnosti općine vezano za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i intenzivniju gospodarsku aktivnost. Govoreći o infrastrukturi, koju treba graditi, Ivanković je naglasio kako prva faza izgradnje vodovoda Potočani - Vrbovac nikako ne smije biti jedino što će se u ovoj oblasti dogoditi. Zacrtani cilj HDZ BiH kao i njega kao kandidata za načelnika općine odžak jeste: Dovesti u Vrbovcu i u Potočanima vodu do svake kuće.


Okupljenima su predstavljeni i kandidati s liste HDZ-a BiH predvođeni nositeljem Antom Jurišićem, a na poseban način su predstavljeni kandidati iz Vrbovca Dragan Guberac i jedan od utemeljitelja HDZ-a BiH u Odžaku, Šimo Vranjić.