Vojskova
Typography

U okviru kampanje za predstojeće lokalne izbore u BiH, HDZ je svoj program i kandidate predstavio u Vojskovi. Iz ove mjesne zajednice kandidatkinje za općinsko vijeće su Slavica Leovac i Kata Erceg Dujak. Govoreći o važnost predstojećih izbora gospođa Erceg Dujak je podsjetila na veliku poplavu koja je zadesila i ovo selo.

Rekla je također kako se posljedice još uvijek nisu uklonile, a lokalna općinska vlast zajedno s aktualnim načelnikom nisu ni adekvatno, ni pravovremeno reagirali na sve što se dešavalo.

Govoreći o političkom trenutku općine Odžak, Ivo Jelušić je podsjetio kako je najveći dio rukovodstva devedesetke našao načina da se dogodi velika pomirba s HDZ BiH, a sve sa ciljem da se tijekom ove predizborne kampanje izgradi toloko potrebno hrvatsko jedinstvo. Na žalost, ostalo je onih koji to jedinstvo nisu shvatili na pravi način, a proizvod svega toga jeste opet pojava više kandidata iz reda hrvatskog naroda. Unatoč svemu Jelušić je kazao kako vjeruje u pobjedu kandidata HDZ BiH gospodina Jakova Ivanković.

Anto Jurišić nositelj liste za općinsko vijeće je u svom obraćanju ponovo naglasio da se privatni interesi, kao i u njegovom slučaju, moraju i trebaju staviti iza narodnih interesa. Svi sa liste HDZ BiH su spremni raditi za zajedničke narodne ciljeve, a u našem slučaju to je borba za jednak napredak i razvoj kako grada Odžaka, tako i seoskih mjesnih zajednica.

Kandidat za općinskog načelnika Jakov Ivanković je u svom govoru poseban naglasak stavio na činjenicu da nam općina postaje sve praznija. Rekao je da će HDZ BiH, preko općinskog vijeća i njega kao budućeg načelnika, pronaći financijska sredstva kojima će se stimulirati mlade obitelji koje će na svijet donositi nove naraštaje. Zajedno s posebnom brigom za opće zdravlje biti će to jedan od prioriteta nove općinske vlasti zaključio je Ivanković.

vojskova hdz 2016