Radost nam je najaviti turnir u „Prstenu“ kojeg po prvi puta organizira i pokreće mladež Vojskove s ciljem da ožive svoje mjesto u ove zimske dane i da organiziraju neki događaj u svojemu zavičaju. Početci ove stare, neobične i vrlo omiljene igre kako u Vojskovi tako i u većem dijelu Bosanske Posavine svidjela se grupica mladih i počeli su se družiti i gledati kako to drugi, stariji i spretniji rade.

HDZ BiH nastavlja predizbornu kampanju za Opće izbore predstavljajući svoj program i kandidate na listama za sve razine vlasti. Na predizbornom skupu u Zoricama Ružica Šapina kandidatkinja na listi za Parlamentarnu skupštinu BiH, kao domaćin skupa, izrazila je zadovoljstvo realiziranim projektima u toj mjesnoj zajednici za koje je - kako je istaknula - najviše zaslužan HDZ BiH te je pozvala sve okupljene da ponovno svoj glas daju toj stranci.

hdz odzak 1990VOJSKOVA - Općinski odbor HDZ 1990 Odžak sinoć je u Vojskovi, s početkom u 18 sati, održao javnu tribinu na teme: aktulana politička i gospodarska situacija u općini Odžak i Županiji Posavskoj, Proračun općine Odžak za 2014. i projekti MZ Vojskova.

Kao što vidite ova kategorija je još prazna ali to ne zanči da mora tako i ostati, registrirajte se i budite dopisnik iz bilo kojega dijela svijeta.

key

U okviru kampanje za predstojeće lokalne izbore u BiH, HDZ je svoj program i kandidate predstavio u Vojskovi. Iz ove mjesne zajednice kandidatkinje za općinsko vijeće su Slavica Leovac i Kata Erceg Dujak. Govoreći o važnost predstojećih izbora gospođa Erceg Dujak je podsjetila na veliku poplavu koja je zadesila i ovo selo.