Odžak
Typography

Odžak se može pohvaliti jednim od najboljih terena za odbojku na pijesku u Bosni i Hercegovini. Izgrađen je prošle godine na Stadionu sportskih igara. Na njemu je, u okviru ovogodišnjeg Posavskog kola, jučer odigran turnir za vetarane u organizaciji Vetarana OK Napredak iz Odžaka.

Na natjecanju je nastupilo ukupno osam timova sa po tri igrača. Sudionici su na turnir stigli iz Slavonskog Broda, Osijeka, Odžaka, Orašja i jedna ekipa iz Osječka. Nakon zanimljivih sportskih predstava, najuspješniji su bili Prvi i Drugi tim iz Osijeka, a treće mjesto je zauzela ekipa iz Slavonskog Broda.

Tijekom cjelodnevnog natjecanja, šator uz samo igralište je bio stalno popunjen, ne samo zbog odbojke nego i gurmanske ponude hrane i pića, koji su uvijek pratitelji ovakvih susreta veterana. Nagrade i priznanja slavodobitnicima je na koncu druženja uručio načelnik općine Jakov Ivanković.

Nakon toga je uslijedio zabavni dio do duboko u noć, saznali smo od organizatora i igrača veterana Napretka, Ivice Gudelja.