Orašje
Typography

Mladi posavci pokazali su kako se odlična zabava koja postaje tradicija „Gotivan party“ može organizirati i bez novaca. Potrebna je, kažu, samo dobra volja.-Pa nije u ovoj državi baš sve vezano za novce, poručuju. Uskoro , u susret Film festu u Orašju, ali bez vezanosti za tu manifestaciju, organiziraju samostalno i Gotivno drive IN kino.

posavci03 nak bih 030816

ORAŠJE-Da bi fešta uspjela i okupila oko tisuću zaljubljenika tehno zvuka odličan je primjer zabave u Orašju pod imenom Gotivan DC. Zabava zapravo podrazumijeva besplatno druženje mladih koje spaja dobra glazba i niz pomno smišljenih detalja koji cijelu večer učine neobičnom i zabavnom. Kako se ljetni provod više nigdje ne može zamisliti bez naplaćivanja takve vrste zabave, ovoga puta, vrlo je važan, i ne tako nebitan detalj – za, kako mladi vole reći, upad, ne treba ulaznica jer sam naziv party sve govori DC ( donesi cugu).

posavci02 nak bih 030816

Četvrti Gotiva party

Radi se već o četvrtom izdanju Gotiva party zabave, što samo po sebi govori koliko su mladi uspješni kada ih ne opterećuje organizacijski odbor, sastanci, protokoli, dogovaranje. Sve je krenulo od jednog dvorišta i 20-tak prijatelja. Krug se već iduće godine proširio na pet puta više onih koji su došli zabaviti se na svoj račun, a onda ove godine društvene mreže u uspješna zabava preselila se na prostor Moto kampa na Dusinama gdje se okupilo oko tisuću zaljubljenika ovakve vrste zabave na otvorenom. Pozive rješavaju internetom, za osvježenje umjesto klime imaju vatrogasnu kišu, a ako zatreba pripravna je i prva pomoć. Transparentnost zabave je zagarantirana ( foto galerija Gotivnog DC partya vol. 4.), iako nema skrivenog fotkanja bez pristanka pa tko onda može reći ne posavskoj zabavi.posavci06 nak bih 030816

 

Kreativnost mladih nema granica

-Nas nekolicina mladih iz Orašja je odlučila vlastitim sposobnostima i sredstvima napraviti nešto novo, možda i jedinstveno u svijetu. U ovo vrijeme besparice kada mladi baš i nemaju preveliki džeparac, dobro dođe ovakav vid zabave. Svatko donosi svoje piće, na ulazu se dijele narukvice, za dobrodošlicu čašica rakije, a led i čaše čekaju na stolu. Za atmosferu se brinemo nas sedmorica domaćina, DJ je zadužen za house i techno mjuzu  i napravimo sjajnu atmosferu, ističe inicijator zabave ne želeći isticanje svojeg imena, kaže, nije važan pojedinac već druženje i zabava, te stvaranje nečega novog i jedinstvenog, a ne profitnog, što je danas nažalost rijetkost.
 
Za GIP piše Nada Koturić

vatrometprva pomoc