Pejo Gašparević
Typography

HOK Domaljevac organizira feštu 25. linja ove godine u 16:00 sati u Šerifovoj vikendici na Kočiša te su iz tog kluba pozvali sve članove uprave, igrače i sponzore na to slavljeničko druženje. Nedvojbeno HOK Domaljevac zaslužuje jednu ovakvu feštu jer sportski uspjesi koje taj klub niže zadnjih godina su fantastični.

Podvizi HOK Domaljevac afirmirali su ovaj klub kao ozbiljan sportski kolektiv kojim se dobro upravlja ali jednako tako dobro trenerski vodi. Međutim ovaj je klub afirmirao i zavičajni Domaljevac i Posavinu.

HOK Domaljevac iz godine u godinu dokazuje kako se i u manjim sredinama mogu producirati veliki sportski dometi. Ima se razloga vjerovati kako zavičajne institucije poduprijeti (i financijski) HOK Domaljevac koji se postao i najbolji ambasador Domaljevca i Posavine.hok domaljevac

Jednako tako za očekivati je kako će i sponzori HOK Domaljevac razumjeti potrebe kluba ali i važnost koju taj sportski kolektiv ima u promicanju Zavičajnog imena.

Otvorenije govoreći sport košta i svaka financijska pomoć HOK-u Domaljevac je dragocjena. Zapravo, HOK Domaljevac treba u što je moguće većoj mjeri rasteretiti financijskih poteškoća i briga je taj klub nije samo potrošač novca, nego je on i sportska institucija koja proizvodi etabliranje Zavičajnog Domaljevca i Posavine ne samo u svijetu sporta nego i na društvenoj razini.

HOK Domaljevac je brend kojeg se respektira i poštuje

Za Posavinu.org piše: Pejo Gašparević