U osnovnoj školi Stjepana Radića u Boku u srijedu 06. travnja 2016.godine održano je Županijsko natjecanje u šahu za svih sedam osnovnih škola Županije Posavske. Ministar prosvjete, kulture i športa Mario Pejić je na kraju natjecanje podijelio diplome, a najbolja ekipa bila je OŠ Vladimira Nazora iz Odžaka. Uredništvo portala čestita svima koji su sudjelovali na ovom natjecanju a posebno onim najboljim.

nova web stranica bokaKao poklon selu Bok objavljena je nova web stranica. Povodom zaštitnika sela Bok Filipa i Jakova.WEB stranica je odrađena iz nule jer je stara stranica obrisana sa staroga servera koji je bio hakiran i oštećen.

trava bokORAŠJE-Iz MUP-a Županije Posavske izvijestili su o velikoj akciji pronalaska i zaplijeni droge. Radi se o zasadima indijske konoplje, biljke opojne droge tzv „Marokanski skank“, te vrećica zelene biljne mase koja podsjeća na marihuanu, sve otkriveno na lokalitetima Boka.

DjecaPovodom novogodišnjih blagdana Općinski načelnik Đuro Topić posjetio je dvije obitelji u kojima je sedmom rođenom djetetu bio kum na krštenju. Riječ je o obiteljima Kopić iz Matića i Pejić iz Boka.

bocaniOd ove godine 2011 pored Nike Blaževića , vlasnika restorana i trgovine Amadeus u Baškoj , vrijedni Boćani Pero Kešinović i Željko Grgić su otvorili Restoran Galeb, kapaciteta 200 sjedećih mjesta.

sigurno_u_prometuORAŠJE - Na poligonu OŠ Stjepana Radića Oštra Luka-Bok, u organizaciji AMK Posavac Orašje održano je 15.natjecanje „Sigurno u prometu 2011.“. Ovogodišnje natjecanje okupilo je 28 učenika trećeg, četvrtog i petog razreda iz svih osnovnih škola Županije Posavske.

More Articles ...